Ben oradaki yorumları da silemiyordum, değil mi?
Neyse, kıskanmayacağım birine kaptırmışım en azından birinciliği..
Yaz güzel geçecek gibi..
Nasıl bir duygu silememek? ::foto::
Bak bak, neden kıskanmıyorsun beni? İnsanlar sevdiklerini kıskanır gerçi sevmediklerini de kıskanır.
Yaz inşallah çok güzel geçecek, Ege turu hatta abartıp Akdeniz turu yaparsak hafızalardan silinmeyecek güzel anılarla döneriz gibi geliyor. Marmarise kadar gitmişken birkaç saatlik yol daha yapıp Fethiye, Patara yapabiliriz. Oradan çok tutmaz deyip Burdur, Salda gölüne uğramamak olur mu? Dünyanın sayılı güzelliklerinden ne de olsa, sonra oraya kadar gitmişken Tuğba'yı ve meşhur kedisini görmemek olur mu? Bence olmaz!
Yaz için GoogleEarth'ten kendime Marmara ve Ege Bölgesi haritaları yapıyorum zaten, A3 kağıda renkli basacağım dergide Bu arada motorum ünlü olacak, ayrıntıları bloga yazacağım bu gece, beni izlemeye devam edin
Kendine mi? Sadece senin motorun mu ünlü olacak?! Bencil kütük seni.
Şu günlüğünü imzana al da rahat rahat girelim yahu. Sık kullananlara ekleyeceğim ama önce iyice alışkanlık yapmasını bekliyorum. :mrgreen:
Not: Az önce Al Pacino'nun 88 dk.adlı filminden çıktım ve kendimi çok soru soran, psikoanaliz yapan biri olarak gördüm birden, filmi o kadar da beğenmedim ama üzerimde etki yapmış anlaşılan.