benim çırak baya uyuşuk....

Ramo kedinin elinde altın bileziği var işte, ne güzel... Makina mı bitirdi :queen:

bence çok yakın olma... kılı kist yapıyormuş........
Kıldan ziyade dışkısı zararlıdır. onuda iç dış parazşt aşılarını yapınca sıkıntı kalmaz. bende de bi yaramaz var adı Alex 3 senedir bende ve herzaman yanımda , kolumun ustune yatıp kafasını boynuma sokusturup uyur :D

Kıldan ziyade dışkısı zararlıdır. onuda iç dış parazşt aşılarını yapınca sıkıntı kalmaz. bende de bi yaramaz var adı Alex 3 senedir bende ve herzaman yanımda , kolumun ustune yatıp kafasını boynuma sokusturup uyur :D

ben ilk ameliyat ı oldum.. pataloji sonucu kedi köpek kılı dedi.... benim öyle çok samimiyetim olmadı ama bulaşmış.... şuan 2 ameliyat için bedenin biraz daha toparlanması lazımmış... nüks etmiş........

ben ilk ameliyat ı oldum.. pataloji sonucu kedi köpek kılı dedi.... benim öyle çok samimiyetim olmadı ama bulaşmış.... şuan 2 ameliyat için bedenin biraz daha toparlanması lazımmış... nüks etmiş........
geçmiş olsun. tabi sokaktaki kediköpekle evdeki aşılı bakımlı hayvan bir olmuyor. valla bizimkini istersem yanıma almayayım. sabaha kadar uyutmaz. :D

c90

motorculuk kanında var keratanın
motor yağı ekzos dumanı bir kere sindi mi bir bir daha vaz geçilmez hale geliyor
şekil 1 -a da görüldüğü gibi::gazla::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar