- Konu Yazar
Bu çıraklardan bende 7 tane var :cat: Tamirhane kuracam yakında![]()
bence çok yakın olma... kılı kist yapıyormuş........
Bu çıraklardan bende 7 tane var :cat: Tamirhane kuracam yakında![]()
Kıldan ziyade dışkısı zararlıdır. onuda iç dış parazşt aşılarını yapınca sıkıntı kalmaz. bende de bi yaramaz var adı Alex 3 senedir bende ve herzaman yanımda , kolumun ustune yatıp kafasını boynuma sokusturup uyurbence çok yakın olma... kılı kist yapıyormuş........
Kıldan ziyade dışkısı zararlıdır. onuda iç dış parazşt aşılarını yapınca sıkıntı kalmaz. bende de bi yaramaz var adı Alex 3 senedir bende ve herzaman yanımda , kolumun ustune yatıp kafasını boynuma sokusturup uyur![]()
geçmiş olsun. tabi sokaktaki kediköpekle evdeki aşılı bakımlı hayvan bir olmuyor. valla bizimkini istersem yanıma almayayım. sabaha kadar uyutmaz.ben ilk ameliyat ı oldum.. pataloji sonucu kedi köpek kılı dedi.... benim öyle çok samimiyetim olmadı ama bulaşmış.... şuan 2 ameliyat için bedenin biraz daha toparlanması lazımmış... nüks etmiş........
desene sizinki biraz şımarık kedicik.....geçmiş olsun. tabi sokaktaki kediköpekle evdeki aşılı bakımlı hayvan bir olmuyor. valla bizimkini istersem yanıma almayayım. sabaha kadar uyutmaz.![]()
motorculuk kanında var keratanın
motor yağı ekzos dumanı bir kere sindi mi bir bir daha vaz geçilmez hale geliyor
şekil 1 -a da görüldüğü gibi::gazla::