Beni de aranıza alır mısınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gel anam gel bı sen asiktin, gelin hepiniz gelın...hosgelın........:mrgreen:

Aman Mustafa dikkat et forumumuzda henüz yakalayamadığımız biri var, ortalıkta gördüğü numaraları gay numarası olarak dağıtıyor. Sakata gelme aman diyim.. :cyclopsan

neeeeeeeeeeeee:queen: :queen:

selam pınar hoş geldin kayseriden mustafa 053879655

ülkemden insan manzaralarııı:queen: :queen:

hocam adres,mail adresi,tc no,anne adı,baba adı felanda verseydin bee:p :mrgreen:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
nerdesin kız sen bakim yoksun ortalarda hoşgeldin pınar iyiki geldin emin ol doğru yerdesin.

ya varya ölecem ben ya kriz oldum:queen: ümmet abi türkiyenim bi ucundan yetişti mustafa kardeş fena:queen: hadi ümmet baba'yı biliriz'de ya mustafa :queen: yok yok yazamayacağım........

arkadaşlar ya aklıma bişi geldi çeşitli aktivite düzenleyelim motorlarımızıda getirelim hem tanışırız hemde beraber motor sürürüs süper olur bence...

Herkese bu sıcak karşılamadan dolayı çok teşekkür ederim. Hoşbuldum, iyikide gelmişim. Sağolun, varolun..:rendeer:

maalesef alamayız server doldu :D
şaka bir yana hoşgeldin
genelde bayanların hoşgeldin topiğine yazmam ama sanırım sen bizim arkadaşın fazeri ile takas konuştuğu kişisin(samsun'dan).
Hoşbuldum. Enteresan bi karar..Bayan olmak kötü bi özellik mi yoksa???
E hoşgeldin, tanışmamıştık ama başka yerde de görüşmüştük ;)
Hoşbuldum teşekkür ederim ;) Doğrudur tanışamadık henüz..
Gelişim Sürücü Kursu;619086' Alıntı:
Merhaba ;
Aramıza hoşgeldiniz...:rendeer:
Hoşbulduk sayın habil bey.. Beni kayıt ettiniz umarım..
öncelikle hoş geldiniz aramıza en iyisini yaptığınızı belirtmek isterim motosiklet üzerinde kendinizi buluyorsunuz çünkü , adana mt gezi yazılarında görüşlerinizi bekleriz birde vadofen alırsak sizin selamınızı iletmemiz yetermi:)
Hoşbuldum, teşekkür ederim :) Hangi vodafone shop a gittiğinizle alakalıdır götüreceğiniz selam :)
hoşgeldin sefalar getirdin.
Kırmızı bi hyosung mu dedin?Allahım:pr: Hayaliimdeki motor.inşallah yakında motorunun fotosunu da koyarsın:cat:
Hoşbuldum. Büyük bir zevkle :)
dsc04159fw9.jpg

aileye hoşgeldin pınar
sanki ben seni biyerden tanıyorum LBC motorda bana bişiler satmaya çalışmıyormuydun sen:mrgreen: :mrgreen:
umarım kalıcı olursun :rendeer:
Kalıcıyım Alper. Bu arada ben hangi buluşmaya katılmıştım. Karşıdaydı ama nerdeydi unuttum...:(
selam pınar hoş geldin kayseriden mustafa 053879655
Hoşbuldum mustafa. Vodafone harici numaraları telefonuma kaydetmiyorum üzgünüm :D
teşrifinizle müşerref olduk küçük hanım:pr:
Çok teşekkür ederim, çok kibarsınız.. :)
gel anam gel bı sen asiktin, gelin hepiniz gelın...hosgelın........:mrgreen:
Sizde kibarlıkta tavan yapmışsınız teşekkürler..
ümmet perkitan;619597' Alıntı:
nerdesin kız sen bakim yoksun ortalarda hoşgeldin pınar iyiki geldin emin ol doğru yerdesin.
MV deydim Ümmet abi, sen burdasın diye koştum geldim bende :) Hoşgeldim iyiki geldim. Cevap yazmakta zorlandım resmen bu kadar güzel bi karşılama olacağını tahmin etmezdim. :)
ya varya ölecem ben ya kriz oldum:queen: ümmet abi türkiyenim bi ucundan yetişti mustafa kardeş fena:queen: hadi ümmet baba'yı biliriz'de ya mustafa :queen: yok yok yazamayacağım........
Neyi yazamayacaksın, neden şaşırdın ben anlamadımki:cyclopsan :D

Son düzenleme:
Super Moderator
senin geldiğin etkinlik
9 Mart cuma Berrs buluşması
eski ve yeni MT üyelerinin kaynaştığı toplantı:mrgreen:

maşşallah ammada guzel bi topicmişşş ;) yav bi arkadaş telefon yazmış çok hoş ya eksik numara sanırım bilerek yazmış. seviyorum motosiklet camiasını sanaldan.. allah bozmasın hoşgeldin ailemize umarım guzel paylaşımlarımız olur sitemizde ve etknliklerimizdee. başarı dileklerimle...

Kaçtı pro bu arkadaş:cherry: O nasıl şey öyle ya?:silent:

Aman diyim çok sakat :cherry:

maşşallah ammada guzel bi topicmişşş ;) yav bi arkadaş telefon yazmış çok hoş ya eksik numara sanırım bilerek yazmış. seviyorum motosiklet camiasını sanaldan.. allah bozmasın hoşgeldin ailemize umarım guzel paylaşımlarımız olur sitemizde ve etknliklerimizdee. başarı dileklerimle...

Numara eksik değildi, ben müdahale ettim. Her şeye rağmen arkadaşımızı düşündüğümden :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
telefon olayı noktayı koydu.
hoşgeldin bağdat caddesinde kırmızı comet görünce yanına parkediyorum sarı kırmızı olsunlar diye:)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Hoşbuldum. Enteresan bi karar..Bayan olmak kötü bi özellik mi yoksa???
alakası yok.
kendi hoşgeldin başlığınla diğerlerini kıyaslarsan ne demek istediğimi anlarsın.
neyse asıl konuya geleyim buraya mesaj yazma sebebim hoşgeldinden ziyade(önceki mesajımda da bahsettiğim gibi) sen, bizim arkadaşın, senin gt250 ile fazerini takas teklif ettiği kişimisin diye sormak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar