Trk 502 cb500x gibi olmuş bence o yüzden fiyatı 25 i geçmez 302 de aynı r25 e rakip 125 te honda grom fiyat bandı bu motorlara yakın olmazsa bence satma şansı pek zayıf.
Orası öyle de bunların burnu biraz büyük. Bu tahminleri o yüzden bu şekilde yapıyorum. TNT 250 çıktığında ben bunlara "Inazuma fiyatına insanlar sizin motoru neden alsınlar ?" diye yazmıştım da adamlar biz İtalyan markasıyız, fiyatımızdan eminiz diye cevap verip savunmuşlardı. Gerçi sonra iki aya kalmadan kampanya deyip 2000 TL indirim yaptılar. Normalde çantalı TRK502'ye istemeleri gereken rakam hadi döviz falan da yükseldiğinden en fazla 25 bin TL olmalı. Ama bunlar bakacaklar alternatifleri yok, İtalyanız falan ayağına fiyatı şişirecekler. 302-R'nin fiyatını da TNT 250'ye bakarak tahmin ediyorum. Bırak R-302'yi, sadece motor hacmi farkıyla TNT300 bile gelse, sırf bu yüzden etki edecek ÖTV'yi katsak 6126 $ yapıyor. 302-R'nin bunun üzerine giydirmeleri, ABS'si, Euro 4 uyumu için değişiklikleri de var. Bunlara isteyecekleri rakamla normalde 7000 $'ı bulması gerekir. Biraz TNT25'deki gibi insafa gelseler bile en az 6500 $ fiyatı olur. Eh buna 6500 $ diyen adam TRK'ya da şöyle bir bakıp 7500'ü havada karada der. TNT135'i ise Grom'dan 1000 TL falan ucuza vereceklerine eminim. Honda'dan yukarıda kalmak gibi bir aptallık yapmazlar diye düşünüyorum.
Benim mantığım bu şekilde olur diyor, inşallah ucuza çıksınlar da yanılayım. NC750X konusunda arkadaşa tamamen katılıyorum. O sınıfta zaten benim favori motorum, o yüzden 30 bin derlerse NC'yi tercih etmek gerekir. Bunların en büyük güvencesi nedir biliyor musunuz ? 650 cc üzerine çıkınca alınan anlamsız vergiler. O vergiler biraz normal seviyeye çekilse 650 cc altı motorlara hayatta o paraları isteyemezler.
Son düzenleme: