Benelli TRK 502 ve Benelli Leoncino - Benelli’den 2 Küçük Hacimli Model

Yaklasik bir aydir benelli tnt 250 yi kullanan biri olarak scrambler modeline resmen tutuldum.
Tnt 250 nin fiyatini pazarda guzel oturttular. Yuksekten ucmaya kalkmazsa benelli turkiyede cok is yapar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kullanan arkadaşlardan yorumları bekliyoruz.Distribütörün amacı sınırlı sayıda gelecek olan motorlardan azami parayı kazanmak olacaktır. Birde geçtiğimiz fuarda benelli standında İstanbul da bir bayii tüm motorları (doğruluk derecesi tartışılır,kendince hava atıyor da olabilir ama ) tek başına aldığından ve fiyatı kendisinin belirlediğinden falan bahsetti benelli fiyat politikası konusunda Can sıkıcı durumlar var anlaşılan.

Uygun fiyat olursa yolda çok olur,fiyatlar yüksek olursa mağazada tozunu alırlar.

Mail ve telefon yoluyla sordum, ithalatçı firma 2017 yılında iki modeli de getireceklerini söylediler

Bu marka TRye yatirim yapsa pazarda epey iddali olur dusuncesindeyim. Diger modelleride okudugum izledigim kadariyla fiyatina gore basarili gozukuyor.

Bu marka TRye yatirim yapsa pazarda epey iddali olur dusuncesindeyim. Diger modelleride okudugum izledigim kadariyla fiyatina gore basarili gozukuyor.

Bence şuanda bile iddasını ortaya attı ve sürdürüyor 2017 yılı içerisinde TRK 502 Leoncino ve tnt serisine küçük bir ekleme yaparak tnt 135 serisini getirtileceği söylendi ben daha yüksek bir tnt serisi gelir diye bekliyordum ama adamlar tam tersini yaparak uygun fiyatlı modeller getirip piyasada hızla ilerlemek istiyorlar. TRK 502 ve Leoncino modeli biraz tuzluya patlayabilir ama tnt 135 uygun bir fiyata olacaktır.

DKN

endurosuda scramblerida harbiden olmuş yapmış adamlar. en büyük açığı kapatır bunlar. ancak önemli olan fiyatı tabi

Motosikleti
BWS 100
Bi şunu getirmediniz ya
Alacağınız olsun. :)
İtalya milanda fuarda görmüştüm. Çok da fenaydı.
Bekledik ama gelmedi. :salut:
Benelli bx 250
benelli-bx250-motorad.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tek 502 2016 ikinci yarıda çıkacaktı henüz çıkmadı diye biliyorum. Çıkmamış motor u nasıl getirsinler 😱

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar