Benelli TRK 502 Almayı Düşünüyorum — Yardımcı Olur Musunuz?

Motosikleti
yok:(
Vogenin lastik balansi neden yapilamiyor?
Evet lehibeny'nin dediği gibi tellerin ucu dışarıda değil iç kısımda, iç kısıma ise iç lastik takmamak için kaucuk benzeri bir malzeme koymuşlar. akort etmek için bunların sökülmesi şart sonra da iç lastik mi takarsınız motora ya da tekrar o malzemeden mi takarsınız bilmiyorum ama koskaca türkiye de zaten 2 tane düzgün adam var akort yapabilen. bunun akordu tuttumu tutmadı mı diye kafa yoracağına ek bir sorun daha vuku buluyor. bu kadar strese gerek yok bence.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Evet lehibeny'nin dediği gibi tellerin ucu dışarıda değil iç kısımda, iç kısıma ise iç lastik takmamak için kaucuk benzeri bir malzeme koymuşlar. akort etmek için bunların sökülmesi şart sonra da iç lastik mi takarsınız motora ya da tekrar o malzemeden mi takarsınız bilmiyorum ama koskaca türkiye de zaten 2 tane düzgün adam var akort yapabilen. bunun akordu tuttumu tutmadı mı diye kafa yoracağına ek bir sorun daha vuku buluyor. bu kadar strese gerek yok bence.
O motora neden tel jant koymuşlarsa artık? Çinlilerdeki şu gösteriş / süs merakı beni benden alıyor...

• Beğen
Tepkiler: Ged
Motosikleti
yok:(
O motora neden tel jant koymuşlarsa artık? Çinlilerdeki şu gösteriş / süs merakı beni benden alıyor...
abi bilmiyorum ki marketing herhalde... şimdi gelip kaç binden sonra akort ayarına ihtiyacın olacak diyenler olabilir ama belirsizlik benim sevdiğim bir şey değil Tenere de bile akort ayarı bozuk çıkabiliyor fabrikadan. kaldı ki bu mantıkta motosiklet üreten bir firmanın ürününe ne kadar güvenebilirsin...

• Beğen
Tepkiler: Ged

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar