Merhaba 22 gün önce sıfır aldım. 1.100 km yaptım gayet memnunum. Kroniğinin olmaması ve parça kalitesi nedeniyle almıştım. Umarım ileride de sıkıntı yaşamam. Şu an çok yeni ve düşük km olduğu için tavsiye edermisine cevap veremiyorum.
Oturuş pozisyonu, dengesi ve frenlerini beğendim.
Malum kış ve kötü hava şartlarında aldım motorsikleti ve gün yüzü görmedi pek, çok yağmurda çamurda kullandım bana mısın demedi. Metzeller lastiklerinin yol tutuşu çok iyi. Kar ve don dışında her şart altında gönül rahatlığı ile sürülebilir. Ağırlığı nedeniyle yola oturması da güzel bir kaç fırtınalı hava atlattık çizgisinden hiç çıkmadı. Daha önceki 125Sim de bir o yana bir bu yana savruluyordum.
İlk zamanlar nadirde olsa stop ediyordu o sorun gitti. (700 kmdir etmiyor). Bunun dışında sorun yaşamadım.
8.500 km 125S modelini sorunsuz kullanınca Benelliden devam edeyim dedim.
İkinci el 250lik V-storm, Ktm Adventure ve TRK 251 arasında gidip geldim. Ktm Adventureu 50-100 km kadar kullandım hatta. Ama hep pahalı hem ikinci el (22.000 km) olması sebebiyle sıfır bir Adventure Touring motorsiklet alayım deyip bunu aldım.
Soğuk havada rodaj daha sağlıklı olduğundan sakin sakin maks 6.000rpm@100 km-h ile yol yaptım. (Tabi bol vites ve farklı devirlerde kullandım) Şimdi de maks 7.000 devirle devam ediyorum.
Kullandıkça artı eksi yazarım..