Benelli Benelli Trk 251 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ne bileyim, başlık için erken mi acaba? Malum bizim ülkemizde bir model için şu zaman gelecek denilse, onun üstüne 10-12 ay daha koymak gerek.
Benim motoru bununla değiştirsem diyorum, fark Abs hariç olmayacak gibi, ama uçuk kaçık fiyat olmazsa bunun farından alıp takabilirim.

Sonradan gördüm, yakıt tüketimi 2 lt diyor, bence 3,5 u görürse iyi.

Ne bileyim, başlık için erken mi acaba? Malum bizim ülkemizde bir model için şu zaman gelecek denilse, onun üstüne 10-12 ay daha koymak gerek.
Benim motoru bununla değiştirsem diyorum, fark Abs hariç olmayacak gibi, ama uçuk kaçık fiyat olmazsa bunun farından alıp takabilirim.

Sonradan gördüm, yakıt tüketimi 2 lt diyor, bence 3,5 u görürse iyi.

Yanlış yazmışlar. TNT25 ile aynı bloğa sahip. 30000 km kullandım. Güzel atik bir tek silindir. Menzil 390-440 km arası. Yakıtı 3,2-3,8 arası değişir.

Rx3 ün tahtını sallarmı acaba? Kronik sıkıntıları olmazsa ve fiyat uygunsa peynir ekmek gibi satılır.

Sallayamaz. Çanta yok motor koruma demiri yok radyatör koruma demiri yok hiç birşey yok. Aynı fiyat olursa ben bunu almam şahsen

Sele yüksekliği 80cm den düşük ise düşünebilirim. Çanta uydurmak biraz zaman alır ama halledilir, Mondial rx3i veya s i getirebilir. Fiyatı ve test edildikten sonra istenilen verimi verirse sıkıntı olmadan satılır.

Sallayamaz. Çanta yok motor koruma demiri yok radyatör koruma demiri yok hiç birşey yok. Aynı fiyat olursa ben bunu almam şahsen

Motoru alanlar olur, çanta ve koruma demirleri gibi aksesuar ihtiyacı olur muhtemelen yerli üreticiler burada devreye girer. Yaklaşık 1.5 yıldır bu makinayı inceliyorum yurtdışında orijinal aksesuarları yok. Hazır veya yerli üretimden tedarik ediyorlar. Dediginiz gibi boş fiyatı rx3 ile aynı olursa veya yakın olursa rx3 varken alan olmaz.

Yerli üretim hikaye. Cf moto sahibiyim. Ön siperlik için 1000 TL istiyorlar. Gp kompozit sitesine girin bakın.

Rx3i kullanıcısıyım benimde dikkatimi ilk koruma demirleri çantanın olmayışı hatta bırakın çantayı çanta demirleri bile yok kartel koruma yok bi güzelliği blok 250 cc bide abs var nasıl enduro bu derim yani çünkü yeni model drift gbi makine bomboş bunu bizim ülkede enduroya çevirmeye kalkarsak bi motor parası daha harcarız malum fiyatlar çok faiş benim rx3 ün bile bi yan çantası 420 430lardayken buna çanta oturtmak demirler yaptırmak dünya para olacaktır bnce abisi gbi full ama çantasız olsa çok daha iyi olurdu far bölümü bile emanet olmuş dizaynı biraz daha düzeltebilirlermiş ama yinede tipli duruyo gbi egsozda kötü geldi bana bu fiyata böle çok zor bu motor

Haziran ayında Türkiye'ye gelecek ve Temmuz ayında satışına başlanacaktı, acaba bayilere ulaştı mı bu motorlar?

Merhaba, alan kullanan test eden yorum yapan yok mu :) tecrubelilerden bilgi bekliyoruz.

Gittim gördüm kullanmadım.
Kullanırsam muhtemelen alır çıkarım.

Bu kez GaziAnteplilerin oyununa gelmeyeceğim. Bu motor bu kadar pahalı olamaz olmamalı.

BN125 ocak 2018 de 11.000 lira olarak lanse edildi. Dolar düz hesap 4 liraydı.
Dolar 7 lirayken aldım motoru 11.500 lira ödedim.

Bu motora 3000 dolar fiyat biçtim.
Paramıda dolara çevirip kenara koydum.
3000 dolara denk geldiği gün almayı düşünürüm.
Bunun dışındaki her fiyat için, Anteplilere kırmızı kart.

Bende bugün gittim gördüm üzerine oturdum, benim gibi 60 kilo bir insan da ne ön ne arka amortisör gram esnemedi iyi de olabilir kötü de kullanmadım çünki, 1,63 boyum var pulsardan bir tık yüksek gidon tutuş şekli gayet iyi öne yığılma yok, motor manisadan bayilere dağıtılıyor, rx3 dolu halde varken bu boş ne kadar mantıklı bir fiyat onu bilemem, bir ara test ederim.

Aynı motor bloğu ile satılan Bn251'den %50 daha pahalı. Nasıl bir kafa anlamıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar