50 BG'yi bize ispatlasın da inanalım. Tut ki gerçek olsun, o da motorun canını çıkardığı anlamına gelir. O krank ve dişli kutusu o kadar güçün altında ne hale gelmiştir acaba hiç düşünmüş mü arkadaş ? Ayrıca madem bu kadar özel bir motorun var, neden 9000 km'de satarsın ? Kimbilir ne sorunlar çıkardı da gizliyor. Muhtemelen bir on bin daha gitmeden elinize alısınız motoru ve dişli kutusunu...
Bu şekilde amatörce modifiye edilmiş her türlü motordan iğreniyorum. Bedava verseler hiçbirini almam. Dün iğrenç bir Venox ilanı gördüm, motor 5000 TL ama Venox'tan başka her şeye benziyor. Böyle bir şey olamaz. Venox gibi son derece güzel bir motoru alıp, kesip, amortisörleri, gidon açısını değiştirmek, güzelim kromajları mat siyaha boyamak nasıl bir zevksizliktir. Bu cahillerin her konudaki zevksizliğini çözmeye imkan yok.
Ayrıca şu ilana bir bakın. Tüm kelimelerin ilk harfi büyük. Bu nasıl bir özensizliktir ? Şu açıklamaya bakın : "Motorsikletin A'dan Z'ye Her Parçasında "Made in İTALY" Yazısını Bulmak Mümkün"
Bir bitmediniz diyorum ve noktayı koyuyorum sayın cahiller.