Benelli Benelli TNT 600

tmp

Harika duruyor bence kırmızı daha iyi olurdu ama buda güzel duruyor kiminse Allah kazasız sürüşler versin. Hepimizin tekeri düz bassın.

Bu model biraz üst segment bu parayı veren adamda riske atmak istemez o yüzden tutulmadı bu model TRK 502 diğer tntler sayesinde göz önünde olacak olan bir model umarım iş yaparlar.

Bu siteyi biliyorum tahmini rakamlar veriyor TNT 600 kullanıcısı bi tane izmir'de var başka yerde var mı bilmiyorum Aslan Motor bilir bunun ne yaktığını.

Tahmini rakamlar yakın sayılır ben şahsen motoru alsam benzine para yetiştiremem ek iş lazım olur :) ama güzel motor.

Şuana Kadar ben aldım diyen olmadı ama fotoğraflarda görüldüğü gibi İzmir'de kullanıcısı var istanbul'dada illaki vardır alırsan forumda ilk kullanıcı olursun :)

Selamlar herkese :) Geçen hafta pazartesi itibari ile artık ben de TNT600 sahibiyim.

17796611_1815509275376881_6866834925718130551_n.jpg

Hayırlı Olsun sonunda 600 kullanıcısı biri foruma geldi .ben TNT 25 kullanıcısıyım ama herkes sizi merak ediyor sorulacak çok soru var. Tekerin düz bassın.

Motor 2. Motorum, en başta belirtmek gerekirse bu motor kesinlikle 2. motor değil :queen: ilk motorum 150cc tek silindir 14ps bi motordu. 2500km civarı bi tecrübem oldu. O motorumla bir çok eğitim videosundan faydalanarak çalışmalar yaptım. (Kontra dönüş,denge, frenlemeler v.s) 40 Yaşındayım dolayısıyla öyle artistik bir hevesim yok, zaten ben enduro bakıyordum, hatta TRK 502 test ettim v.s sonra 2 gün içinde bu motoru aldım bende anlamadım. Hani youtube da sergen golü izlerken songül karlı frikik videosuna geçersin ya bi anda anlamsızca sanki öyle bir şey :p (TRK 502 düşüncelerimi TRK 502 başlığında okuyabilirsiniz)
Konya'dan Ankara'ya 255KM getirdim, ve ilk defa bu kadar büyük cc bi alet kullandım. Dolayısıyla başka bir motorla kıyaslayamıyorum. Ciddi bir güç ve ivlenmesi var. 2. viteste 130km de kesiciye girdi gerisini siz düşünün :flower: Ağır bir motor, yolda kendi gidiyor sanki. Oldukça rahat. Beni hiç yormadı. Yakıt olarakta Konya' da doldurdum Ankara' da yeniden doldurdum 71tl aldı. Ortalama hızım 130km. ara ara ama sık sık 150-160 lara çıktım. Bi ara 195km gördüm, rüzgar ve sırt çantam dolayısıyla fazla devam edemedim korktum açıkcası :mrgreen: Sormak istediğiniz bir şey olursa yazabilirsiniz

Motor 2. Motorum, en başta belirtmek gerekirse bu motor kesinlikle 2. motor değil :queen: ilk motorum 150cc tek silindir 14ps bi motordu. 2500km civarı bi tecrübem oldu. O motorumla bir çok eğitim videosundan faydalanarak çalışmalar yaptım. (Kontra dönüş,denge, frenlemeler v.s) 40 Yaşındayım dolayısıyla öyle artistik bir hevesim yok, zaten ben enduro bakıyordum, hatta TRK 502 test ettim v.s sonra 2 gün içinde bu motoru aldım bende anlamadım. Hani youtube da sergen golü izlerken songül karlı frikik videosuna geçersin ya bi anda anlamsızca sanki öyle bir şey :p (TRK 502 düşüncelerimi TRK 502 başlığında okuyabilirsiniz)
Konya'dan Ankara'ya 255KM getirdim, ve ilk defa bu kadar büyük cc bi alet kullandım. Dolayısıyla başka bir motorla kıyaslayamıyorum. Ciddi bir güç ve ivlenmesi var. 2. viteste 130km de kesiciye girdi gerisini siz düşünün :flower: Ağır bir motor, yolda kendi gidiyor sanki. Oldukça rahat. Beni hiç yormadı. Yakıt olarakta Konya' da doldurdum Ankara' da yeniden doldurdum 71tl aldı. Ortalama hızım 130km. ara ara ama sık sık 150-160 lara çıktım. Bi ara 195km gördüm, rüzgar ve sırt çantam dolayısıyla fazla devam edemedim korktum açıkcası :mrgreen: Sormak istediğiniz bir şey olursa yazabilirsiniz
Küçük bir cam taktirmayi dusunuyormusun? O hızlarda rüzgar zorlar gibime geliyor

Kapanınca sıkıntı olmuyor ama niyetim var. Gidon yükseltme ve yakınlaştırma koruma takoz seti v.s planında. Nepal'e gittiğimde Katmandu'da halledicem. Tr de fazla bir şey yok

Hayırlısı olsun, fiyatı hariç çok güzel motor. Şu anda sıfırı 36 bin TL yapıyor ama 29 bin TL'ye satıldığı ilan da var. Yamaha XJ6 Diversion F ABS 33400 TL. Bence bunun fiyatı mutlaka 30 bin TL'nin altında kalmalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar