Bu modelin getirilmemesi yedek parça sorunu yaratır mı? 2017'de getirilmedi diye biliyorum tabi BN600 ilerleyen dönemlerde getirilebilir.
bu motosikleti tekrar getireceklerini sanmam,bazı avrupa ülkelerinde bn600r ya da tnt600r olarak satıldı hatta Almanyada falan hala bi kaç sıfır motor var ancak fiyatları ciddi anlamda uçuk,Türkiyeye giriş lansman fiyatı 9300 euro idi bu motosikletin,9300 euro bugün neredeyse 69 bin lira civarında,satışlar düşük olunca bi kampanya ile 9300 dolara akabinde ekstra bi kampanya ile 25500 liraya kadar düştü fiyatı ki o sıralar zaten 9300 dolar 28500 lira civarında ediyordu,şu an Almanyada bile en düşük fiyat 5500 euro sıfırı için ki Türkiyede bu fiyata satılması imkansız bu kadar vergi yükü varken ki bu 5500 euro olan makina euro3,Almanya euro4 abs li fiyatı en düşük 6300 euro 46 bin Türk lirası vergileri falan Türkiye fiyatı 50 binin üstünde olur ki satacağını zannetmem,maalesef 4 silindir 600cc oluşu nedeniyle bütün Benelli servisleri bu motora bakamıyor,Türkiyede 3-4 yetkili servis var bu motora bakabilecek,motor iyi güzel,malzeme kalitesi fena değil,gidişi güzel,sesi muhteşem ancak servis sorunu oldu ve herzaman da olacak,bi arkadaşımız 26 hazirandan beri hala grenaj bekliyor,daha önce siyah granaj gönderdi Benelli ama Türkiyede siyah tnt600 yok,bi türlü doğru renkte grenaj gönderemediler arkadaş 3 aydır bekliyor,benim arka amortisör patlaktı 900 kilometrede motor aynı şekilde garantiden değişim için gerekli işlemler yapıldı amortisörün ücretsiz değişimine onay da çıktı ancak yaklaşık 1 buçuk ay kadar da ben amortisör bekledim,sonunda geçen hafta servis sağolsun İzmir Aslan motor amortisörümü Kütahya ya bana gönderdi telefonla montajını anlattı bende kendim değiştirdim,zira bi amortisör için İzmire gitmeme gerek kalmadı ama servis anlayışlı olmasa mecbur gitmek zorunda kalırdım,arkadaş motor mekanikten anlarım kendim ufak tefek şeyleri yaparım geç gelen parça bana sorun olmaz diyebilecek adamın motorudur TNT600 ona göre!!!!!!şunu da belirteyim aliexpress te bi çok parçası mevcut örneğin piston seti çok komik 300 lira sekmanlar dahil 50-60 lira da kargosu,ancak yağ filtresi 80 lira,krank 2200 lira,subap takımı 1000 lira,parça tedariğ konusunda sadece servise mahkum değilsiniz,soru bu motor ikinci el olarak şu anda ilandaki fiyatlardan alınır mı? ise bence 28 bine kadar bu motor düzgüse gözün kapalı alınır,cb650f 50000 lira olmuş ki önümüzdeki sene marttan sonra 55000 lira ve yıl sonunda da 60000 lirayı bulur maalesef kısaca bu motorun sıfırı gelse bile 50 binden aşşağı fiyat etiketi olmaz,bu fiyatlarada hayatta satamaz bizim insanımız 50000 verip tnt600 almaz maalesef,kısaca bu motor Türkiyede tekrar satışa çıkmaz,keşke kaza bela gelse hatta tnt899 tnt1130 da gelse,satamayıp bi kampanya patlatsalarda bizde ucuza 899 ve ya 1130 binebilsek,