tnt 600 alan oldu mu acaba ?
Kullanıcı var ilk yorumlarda öyle görünüyor ama sınırlı sayıda
tnt 600 alan oldu mu acaba ?
Kullanıcı var ilk yorumlarda öyle görünüyor ama sınırlı sayıda
Marka yeni ve fiyat fazla olduğundan kimse tercih etmedi marka yeni yeni tutulmaya başlandı ama bu modelde göz ardı edildi yurtdışı kullanıcı çok ama ülkemizde gene yok ah vergiler ah
28.000 TL olunca fiyat insan almaya çekiniyor. Önce marka değeri artmalı bence .
Marka değeri artana kadar uygun fiyat yapaydılar eyidiTNT 25 sayesinde marka piyasaya sağlam girdi 2017'te tnt 135 gelecekmiş 135cc olarak oda sayıca çok satılacaktır. ve servisler o zaman çoğalacaktır diye düşünüyorum.
TNT 135, Honda MSX 125 gibi bir motor. Hiç satmaz.
Olmaz. Ya tutarsa diye iki sene kaybederler, sonra yine 12 bin'e düşerler. Fiyat düştükten bir süre sonra sanıyorlar ki millet motorlarını bayıldığı için alıyor, çıkış noktalarını unutup fiyat yükseltiyorlar ve satışlar bıçak gibi kesiliyor. İtalyanlığı falan geçecekler bir kere, motorlar güzel ama TNT 250 ve TNT 600 onların istedikleri rakamları etmez. Eğer TNT 600 ilk çıktığında 20000 TL olsaydı şimdi her tarafta görürdük. Oysa bir tane satmış mıdır merak ediyorum. Sahibinden'de hala bayiler ellerinde patlayanları 25000'e vermeye çalışıyorlar. Bir satabilseler bir daha tövbe dükkana sokmayacaklar.
TNT 25 ve Zafferano fiyatlarından yola çıkarak, akıllandıklarını ve 500 cc modelleri normal fiyattan satacaklarını umuyorum.
TRK 502 fiyatı için 20 olursa alırız diyen arkadaşlar varTNT 600'ün fiyatına bakın TRK 502 25 civarı olur bence ha değer mi derseniz incelemek lazım şimdi kim ne derse desin bişey çıkmaz bayilerde incelendikten sonra gerekli yorumları yaparız.
trk 502 nin 6.000-6.500 euro bandında olması lazım, yoksa satmaz;
bu 600 lük gibi olur sonu, baştan söyleyelim ithalatçılarına, hiç getirmesinler pahalıysa
trk 502 nin 6.000-6.500 euro bandında olması lazım, yoksa satmaz;
bu 600 lük gibi olur sonu, baştan söyleyelim ithalatçılarına, hiç getirmesinler pahalıysa
Motosikletin kullanıcısı var mı ? yada bayide son fiyat ne oluyor bilginiz var mı ?
Kim demiş TNT 600 satıldı mı diyeadamlar servise almış bakım kontrol yapıyor
http://i.hizliresim.com/PQzj2N.jpg
Kim demiş TNT 600 satıldı mı diyeadamlar servise almış bakım kontrol yapıyor
http://i.hizliresim.com/PQzj2N.jpg