Benelli Benelli TNT 600

Abs olmadan
Fiyatlar japonlardan en az %30 asagi olmadan tutmaz
Tutmayacak zateb

tnt25 ve tnt250 kıyaslayabileceğimiz diğer modellere göre fiyat konusunda gayet uygun ve şuan hak ettiği değeri alıyor japon diyorsun ama benelli'de yılların italyan markası abs konusunda haklısın abs olan modeller gelirse daha iyi olur :mrgreen:

TNT 25'in fiyatı güzel ancak aynı şey TNT 250 için geçerli değil. Onun ederi en fazla 12 bin TL.

TNT 25'in fiyatı güzel ancak aynı şey TNT 250 için geçerli değil. Onun ederi en fazla 12 bin TL.

Honda cbr 250r ile kıyasladığımda tnt 250 ile aralarında özellik farkı var ama fiyat farkı yok TNT 250 özellik olarak daha baskın Honda ise marka ve servis olarak baskın yani TNT250nin fiyatı bence makul diğer rakiplerine oranla.Bir diğer kıyaslanacak model Yamaha MT-25 özellik olarak aynı fakat fiyatı ikisinden de yüksek. Biri Japon biri İtalyan çok kalite farkı yok aralarında 3üde iyi marka ama özellik önemli bence

Kullandım. Bana göre 12000 TL'ye alanlar güzel alışveriş yaptılar ancak 14500 TL bana göre onun için fazla. Oraya çıkarsam Inazuma'ya giderim.

Mevcut motorların fiyatlarını bilmeden yorum yapanlara ayrı bir hayranlığım var 12 bin TL'ye git RX3 al ve maalesef fiyatlar senin benim istediğime göre olmuyor. Bende TNT 250'yi gördüm sesini duydum birde üzerine çöktüm bence mükemmeldi fiyatına göre.

Kullandım. Bana göre 12000 TL'ye alanlar güzel alışveriş yaptılar ancak 14500 TL bana göre onun için fazla. Oraya çıkarsam Inazuma'ya giderim.

Aslında motosikletin fiyatı çok değil belimizi kıran bizi uzakta tutan vergiler motosikletini satıp 3 5 birşey koyarak yenisini alacak insanlar bile bu yıl vergi yüzünden hayallerini erteledi bu motosikletin Türkiye'ye gelişinin çok birşey olduğunu sanmıyorum

Mevcut motorların fiyatlarını bilmeden yorum yapanlara ayrı bir hayranlığım var 12 bin TL'ye git RX3 al ve maalesef fiyatlar senin benim istediğime göre olmuyor. Bende TNT 250'yi gördüm sesini duydum birde üzerine çöktüm bence mükemmeldi fiyatına göre.

Açıkça yazarsam Inazuma fiyatına onu almam. CBR'yi falan zaten almam. Motor güzel ama tam düşündüğüm gibi değil. Alt devirleri çok zayıf gelmişti ve biraz tutuktu sanki. Gerçi başka çift silindir 250 cc sürmedim, muhtemelen hepsinin alt devirleri böyledir.

RX3'ü zaten beğenmedim. Onu da iki defa sürdüm.

Bu motor isimden kaybediyor. Çok kötü marka ismi var. Ducati kawasaki ye bak benelli ye bak. Aprilla nerde benelli nerde. Çin malı algısı oluştuyo bende.

Bu motor isimden kaybediyor. Çok kötü marka ismi var. Ducati kawasaki ye bak benelli ye bak. Aprilla nerde benelli nerde. Çin malı algısı oluştuyo bende.

Aprilla Ducati ve Benelli İtalyan malı motosikletler :) hatta yanlış deilsem 3 markada üretimlerini Çin'de yapıyor

tmp

Biliyorum italyan olduklarını. Karizması hiç yok benellinin.

Zevkler farklılıklar gösterebilir her markanın çizgisi ayrıdır Ben Benelli derim sağlamlık kalitesi konusunda bence en iyisi zaten sende bilirsin ilk motosiklet üreticilerindendir köklüdür yani

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
Keşke 3 modelde de(25, 250, 600) ön taraf aynı olmasaymış. En azından 600'ün önünü daha agresif yapsalarmış.

TNT 250 kullanıcısıyım satıp 600 almayı düşünüyorum yada bekleyip TRK 502 olabilir önerisi olan arkadaşlar var mı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar