Benelli Benelli TNT 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Selamun aleykum arkadaşlar,bugün sonunda istanbulda son kalan tnt 250'yi kırmızı olanı aldım çok şükür,plaka işlemlerini 3-4 güne hallederiz dedi bayii daha sonrasında kısmetse teslim alıcam inşallah,yeni partiyi beklemek istedim ama sabredemedim :)

Hayırlı olsun dostum kazasız sürüşler.
Şu 300cc olayına girmek çok mantıklı değil arkadaşlar ilk olarak garantiden çıkacaktır.

bugün sigorta fiyatı aldım 420 tl çıktı normal mi?

60 derecede fan açması normal değil ilk bakımda onuda anlat. Sigorta fiyatı yaş ilk motor kaza durumuna bağlı değişiyor kimse net bir şey söyleyemiyor ama çok pahalı çıkmamış 2016 ortalarında 1.000 lira çıkıyordu millete

60 derecede fan açması normal değil ilk bakımda onuda anlat. Sigorta fiyatı yaş ilk motor kaza durumuna bağlı değişiyor kimse net bir şey söyleyemiyor ama çok pahalı çıkmamış 2016 ortalarında 1.000 lira çıkıyordu millete

Fan olmayanilir bir kac kisiye dinlettim fan sesi duymuyorum ben dediler..

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:14 ----------

Geçen Temmuz da 330 Lira sigorta ödedim ama bu sene millet çok yüksek rakamlar ödüyor, sizinki yine fena sayılmaz. Birkaç yerden daha fiyat alın bence.

Cok sevdigim sigortaci bir arkadasimdan aldim fiyati henuz yaptirmadim pazartesi yaptiracagim.

arkadaşlar benim motor 8000 de sağ elcik aşınmış elime yapışıyor. elcik nereden bulabilirim? daha önce hiçbir motoruma elcik almadım tecrübesizim bu konuda.

arkadaşlar benim motor 8000 de sağ elcik aşınmış elime yapışıyor. elcik nereden bulabilirim? daha önce hiçbir motoruma elcik almadım tecrübesizim bu konuda.

Çok fazla sıkıyor olabilirsin yoksa kolay kolay aşınacak bir şey değildir helede 8.000 km'de servislere telefon aç illaki vardır tabi fiyatta önemli.

tmp

İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.
Lastik konusunda kararsızım çünkü keyf için aldım ve yağmur yağabilir uyarısı meterolojiden gelmesi benim için otoparktan çıkarmamak için yeterli sebep. Rodajı orjinal lastikleri ile yapayım olmadı değiştiririm.

Değiştirme imkanın varsa ilk bakımda değiştir zaten değiştirdikten sonra motosikletten daha fazla haz alacaksın epeyi fark ediyor.

Arkadaşlar bugün yağmur lu havada 50 km yol yaptım. .Fabrika lastikleri malesef yağmurda çok kötü. .4-5 kere motor kontrolden gider gibi oldu. .Yrn ilk işim lastik değişimi olucak.

Eğer az kullanılmış cordial lastiklerinize talibim iletişim için mesaj atınız

Eğer az kullanılmış cordial lastiklerinize talibim iletişim için mesaj atınız

merhabalar arkadaşlar benim bir tnt 25 im varda 3600 km civarında bu internette tnt 250 nin custom halini gördükten sonra tnt 250 alıp üzerinde oynamayı düşünüyorum, takas etmek isteyen var mı acaba aranızda hiç olmadı kendi motorumun üzerinde değişiklik yapacağım sonunda zaten, bu arada orjinal lastik arayan arkadaş benim lastikler orjinal motorda yeni anlaşabilirsek lastiklerimi yenilemek isterim bende.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar