Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın..
Selamun aleykum arkadaşlar,bugün sonunda istanbulda son kalan tnt 250'yi kırmızı olanı aldım çok şükür,plaka işlemlerini 3-4 güne hallederiz dedi bayii daha sonrasında kısmetse teslim alıcam inşallah,yeni partiyi beklemek istedim ama sabredemedim![]()
Arkadaslar motorun 60 derecede fan acmasi normal mi? Sanki fan sesi duyuyorum ben..
bugün sigorta fiyatı aldım 420 tl çıktı normal mi?
bugün sigorta fiyatı aldım 420 tl çıktı normal mi?
60 derecede fan açması normal değil ilk bakımda onuda anlat. Sigorta fiyatı yaş ilk motor kaza durumuna bağlı değişiyor kimse net bir şey söyleyemiyor ama çok pahalı çıkmamış 2016 ortalarında 1.000 lira çıkıyordu millete
Geçen Temmuz da 330 Lira sigorta ödedim ama bu sene millet çok yüksek rakamlar ödüyor, sizinki yine fena sayılmaz. Birkaç yerden daha fiyat alın bence.
arkadaşlar benim motor 8000 de sağ elcik aşınmış elime yapışıyor. elcik nereden bulabilirim? daha önce hiçbir motoruma elcik almadım tecrübesizim bu konuda.
abi ne güzel fiyatlar geçen eylül sigorta için 980 tl ödedim![]()
İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.
Lastik konusunda kararsızım çünkü keyf için aldım ve yağmur yağabilir uyarısı meterolojiden gelmesi benim için otoparktan çıkarmamak için yeterli sebep. Rodajı orjinal lastikleri ile yapayım olmadı değiştiririm.
880 m pilot aldim ben gayet iyi tavsiye ederim..
Eğer az kullanılmış cordial lastiklerinize talibim iletişim için mesaj atınız
Eğer az kullanılmış cordial lastiklerinize talibim iletişim için mesaj atınız