Benelli Benelli TNT 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:22 ----------

Motor zaten güzelde plakalık on numara olmuş yeşil rengide varmı benelli yazısının bide nerde yaptırdın dostum

[url=http://hizliresim.com/njrYpV]

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:23 ----------

Motor zaten güzelde plakalık on numara olmuş yeşil rengide varmı benelli yazısının bide nerde yaptırdın dostum

Saol dostum bu adreste istedigin herşeyi yazıyorlar tekerin düz bassın

TNT 250 vs Passat :) yarıştılar mı hiç :queen: :queen: :queen: :queen: Tekerin düz bassın. Plaka'da on numara olmuş.

EyvaALLAH tesekkür ederim hepimizin tekeri düz bassın kazasız belasız inşaALLAH

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:35 ----------

Katlanır plakalık düşünüyorum ne dersiniz arkadaşlar varmı degiştiren foto....

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:35 ----------

Açılır kapanmır plakadan bahsediyorsun diye anladım onu yaptırmak yasaktı bi ara cezası falan olduğu söyleniyor du ?

Cezası var, değiştirmeyin.

OVLkBz.jpg
[/url]

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------

X9Xy4O.jpg
[/url]

http://i.hizliresim.com/BvALWj.jpg[/url]

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:09 ----------

Bu eldivenden kullanan varmı arkadaşlar??
Venom V 9023

Venom ürünleri kaliteli oluyor. Bilek bölgesi uzun, tamamen deri 4 mevsim modelini kullanıyorum, çok memnunum. Elimi iyi sarıyor, debriyaj-fren kullanımı rahat. Memnun kalacağına eminim, tavsiye ederim.

tmp

Ben 95 Lira cezası var diye biliyorum, kuyruğu kontrol ediyorlar, baktı katlanıyor ceza yazıyor. Bir arkadaşımın başına geldi kendi anlatmıştı.

Memurdan memura göre değişir ama cezası var olduğu doğrudur ki %90 ben kontrol edeni görmedim rastlamadım

slm arkadaslar ismim salim yeni uyeyim ktm 200 ıle tnt25 arasına kaldım bir kac sorum olacak

1.butcem 9000 2. el düşünüyorum ,tnt 25 beni üzermi
2.kronik sorunu var mı cunku ıstanbul ankara gıbı buyuk sehırde yasamıyorum ama bır kuba servısı var bılgısı varmı bılmıyorum
3.aktıf ıstanbulda 1 yıl kuba 200 chopper kullandım 1 yıldan sonra bnı uzmeye baslayınca sattım malzeme kaıtesı nasıl
4.parca ve aksesuar durumu nasıldır tesekkurler tekerınız duz bassın :)

slm arkadaslar ismim salim yeni uyeyim ktm 200 ıle tnt25 arasına kaldım bir kac sorum olacak

1.butcem 9000 2. el düşünüyorum ,tnt 25 beni üzermi
2.kronik sorunu var mı cunku ıstanbul ankara gıbı buyuk sehırde yasamıyorum ama bır kuba servısı var bılgısı varmı bılmıyorum
3.aktıf ıstanbulda 1 yıl kuba 200 chopper kullandım 1 yıldan sonra bnı uzmeye baslayınca sattım malzeme kaıtesı nasıl
4.parca ve aksesuar durumu nasıldır tesekkurler tekerınız duz bassın :)

Konuyu yanlış yere açmışsın TNT 25 sayfasında bu yazdığın her sorunun cevabı fazlasıyla verildi. Yaşadığın şehir profilinde görünmüyor şehir belirt illaki forumda biri vardır servis ile ilgili yardımcı olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar