İzmirdeki aslan motoya karşıyakadan nasıl gidilir bilgisi olan varmı? Benelli servisine.
İzmir'de tek servis mi var ?
İzmirdeki aslan motoya karşıyakadan nasıl gidilir bilgisi olan varmı? Benelli servisine.
İzmir'de tek servis mi var ?
Altınyol'dan Bornova-Ankara yönüne (yeni yapılan viyadükten sonraki) viyadüğe sağa dön, inişte sağa gir, az ilerde ışıklara gelmeden viyadük altından sola dön, yeni yapılan gökdelenleri göreceksin, ilk sağ yap inşaatların dibinden devam et, hemen solda.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:21 ----------
2 servis görünüyor, Bornova Aslan Motor ve Çamdibinde Aydoğdu Motosiklet.
İnternette araştırdığım kadarıyla İstanbul'da Vale Moto İzmir'de Aslan Motor Ankara'da yeni açılan Vento Motor kendini Benelli motorlarda geliştirmiş bayilerdir.
Bu aralar vale motora gideceğim servis için fikirleri mi açık açık yazacağım? 10.bin bakım olacak neler diğisti vs.
TNT 25 sayfasında çift egzos için böyle bi yorum vardı aynı sayılır ama biraz tuzluymuş teki için videodaki 1.500 1.700 gibi fiyat söyleniyor.Çift egzos taktıran var mı ?
Evet Aslan Motor çok ilgili ve konusunda uzman. Geçen hafta motoru sağa dönüş esnasında yana yatırdım. Alpaslan ustanın motosikleti alırken tavsiye ettiği ve taktığı yan takozlar sayesinde sadece fren maneti kırıldı ve herhangi başka bir yerde çizik dahi olmadı.Aslan motor aynı gün parçayı kargoladı ertesi gün elimdeydi.Bu arada önceki sayfalarda bahsi geçen bir konuyu tekrar paylaşayım. Gidon topuzu zamanla gevşiyor.Ben düşmeden farkettim ve sıktım. Kontrol etmekte fayda var.
TNT 25 sayfasında çift egzos için böyle bi yorum vardı aynı sayılır ama biraz tuzluymuş teki için videodaki 1.500 1.700 gibi fiyat söyleniyor.
Akropovic performans egzozları olduğu doğrudur ama ne kadar etki eder belli olmaz. TNT25 için bu linkteki videoda sesi falan bayağı güzel geliyor ama tektir çifti de olur bence biraz masraflı olur sadece. http://www.dailymotion.com/video/x4rj4ke_tnt-25-akrapovic-egzos-india-hindistan_auto
Benelli TNT 250 ve TNT 25 için güzel geniş hazırlanmış bir video bayide İzmir'de bilginize.
https://www.youtube.com/watch?v=Fr1pfq17ip4
Gidon topuzu zamanla gevşiyor.Ben düşmeden farkettim ve sıktım. Kontrol etmekte fayda var.
Benimki de geçen gün düşmüş. Motora doğru yürürken sağ tarafın açık olduğunu görünce fark ettim.