Bakımlarını galeri ilyasta yaptimiyormuydun neden baksa bir yeri seçtin?
Oraya yaptırıyordum ama bana çok uzak olduğundan (bağcılardayım) bu tarafta ortağı olduğunu söylemişlerdi
Maltepeye gitmek zor geldiğinden buradakine gittim
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:43 ----------
Egsoz ile alakalı olduğunu hiç sanmıyorum ben kendi şahsım adına.Motorsiklet Ustası da değilim elbette.Ama tek elimle 6-8 silindir ford kamyon motorunu dağıtır toplarim.Egsoz musurleri daha boğaz çıkışında iki adet,emisyonu vs ölçüp beyne gönderiyor.O kısımdan sonra su borusu koysanda aynı.Yakıt-hava-ve motor sıcaklığına göre devir ayarını ecu yapıyor .Gerçi görmeden birşey de denilmez, buji iptal olabilir silkelenir motor istop eder,az hava gelir boğulur istop eder,enjektör lere pislik gelmiştir tabir ile düzgün işeme yapmaz istop eder,ama katiyen egsozdan etmez.Zaten orada hata olsa Fi lambası hyosung gibi yanar bence.Bu arıza garantiye girer küba motoru aradın mı abim hiç?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:49 ----------
Bu arada ilk calistirmada rolanti kaça çıkıyor?Benim 2000 den 1500e iniyor ısındıkca
Benim de çok anladığım şeyler değil ama galeri İlyas (diğer adı Maltepe motor) çok fazla oraları karıştırıp bulamadığını
sonunda egsozla ilgili olduğunu söylemişti. Onun üzerine böyle yapıldı
Rölanti ilk çalışmada düzgün çalışırsa 1700-1800 civarında
Sıcakkenkini bilmiyorum 1500 civarı olabilir
Stop etme sorunu olduğu zamanlar 1000 e doğru yavaşça düşüyor sonrasında stop ediyor
Elimle iki dk ara gazı verir bırakırsam sorun yok 1600 civarı falan devam ediyor
Bu arada komiktir her zaman da yapmıyor ama alışkanlıkları var
ikisi de kapalı otopark ama evin otoparkında yapmıyor, iş yerininkinde yapıyor falan