Benelli Benelli TNT 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Burada bunları yazdığımızda hemen önyargılı falan ilan ediliyoruz. Hala satılan motorların ybr 125, cbf 250, cbf 500, gibi problemsiz sorunsuz harika işçilik ve malzeme kalitesine sahip olduklarını düşünüyoruz.. Artık böyle çok iyi kalitede ve dikkatle motosiklet üretilmiyor..
Hal böyle iken iyi servis hizmetine ihtiyaç duyuluyor. "Teknik Servis Hizmeti o kadar uzun soluklu bir yapılanma işidir ki çok ciddi bir veritabanını yine çok disiplinle yönetmeniz gerekir"

Bu memlekette servis meselesini motosiklet sektörü çözemez arkadaşlar çünkü doğru düzgün iş yapıp buna yatırım yapacak niyette değiller.Satatlım geçelim derdindeler. Bizde oh ne güzel motor yapmışlar şu kadar beygir seside harika diyip alıyoruz.. Önümüzdeki 5 yılda özellikle bu yeni markaların kullanıcılara çıkaracakları enteresan sorunları ve servis maceralarını defalarca göreceğiz sanırım.

Ayrıca Honda nında son ürettiği 250 cc lik tek silindirli CBR a koyduğu motorunda kronik sıkıntıları olduğu belli..Velhasıl artık Japonlarda adam gibi motosiklet üretmiyor.

Motor bizim sözde ustalara üç numara büyük geldi. Motor söküp takmakla usta olunacağını sanan kafalar problem çözerken deneme yanılmanın ötesine geçemiyorlar malesef.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şu fiyatlara bir bakın....
Thailand'da en çok satanlarda TNT 300
1 THB = 0,082 TL

0N0M8o.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Anlaşılan Türkiye'den fiyat pahalı vede hizmet yok. Hadi fiyata alıştık da hizmetin olmaması çok kötü Benelli nin Türkiye distribütörüne mail attım hala daha geri dönen olmadı

Tnt 600 kullanan arkadaşlarda tecrübelerini paylaşırsa sevinirim bu yaz bu motora yazılabilirim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Koruma takozu taktıran arkadaşlar özellikle aliexpress den sipariş verenler bu takozlari kendinizin mi taktiniz.ustayami götürdünuz dikkat etmem gereken bir şey varmi bunlari takarken veya takarken.

Koruma takozu taktıran arkadaşlar özellikle aliexpress den sipariş verenler bu takozlari kendinizin mi taktiniz.ustayami götürdünuz dikkat etmem gereken bir şey varmi bunlari takarken veya takarken.

aliexpress ten aldığım koruma takozlarını kendim taktım. Sipariş vermeden önce servis ten bilgi aldım ustam burçlu olmasına dikkat et demişti, dikkate alıp öyle sipariş verdim. Bu motora uygun takoz olduğu için sorun çıkmadı. Sıkarken civatanın çıktığı yere dikkat etmek lazım uzun gelirse sakat.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar gidon yükseltme uygulayan var mı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar gidon yükseltme uygulayan var mı?

Bende bu gidon yükseltmek olayini merak ediyorum aslinda benim boyum biraz uzun daha rahat ederim diye düşünüyorum. Ama uygulayan olmadı sanırsam

yazık yaa. adamı canından bezdirmişler.

Maalesef böyle durumlar olabiliyor. Destek görememek kötü ancak cahillik ve ne yapacağını bilmemek daha kötü. 3 kere götürdüm demiş. 3. götürdüğünde hiç bir şekilde o motoru teslim almayıp tüketici mahkemesinden değiştirme hakkını talep etmeliydi veya direk mahkemeye gidip hakkını aramalıydı. Şuan yaptığı tamamen yanlış. Neymiş motoru satıyorum siz alırsanız belki sıfır motoru siz alacaksınız demiş böyle bir şey mi var arkadaş ? Sattığı anda firma mahkemede arkadaş motoru elden çıkardı der ve açtığı dava bambaşka boyutlara gider. Şu firmalar sırf kullanıcının hakkını aramaması veya bilmemesi yüzünden böyle rahat hareket ediyorlar. Neyse başka kimsenin başına gelmemesi dileğiyle diyip geçiyorum fazla uzatmadan.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bende bu gidon yükseltmek olayini merak ediyorum aslinda benim boyum biraz uzun daha rahat ederim diye düşünüyorum. Ama uygulayan olmadı sanırsam

Benimde boyum 189 cm. ve 120 kiloyum. Kambur şeklinde duruyorum motorun üstünde. Kısa mesafelerde sorun olmuyor da mesafe uzadıkça sırt ağrısı yapıyor. Rahat sürüş için gereklilik arzediyor artık. Birkaç markanınki oluyormuş, biraz araştırayım bakayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar