fotoğrafları ben çekmedim. akşam usta montajı yapıp çekip gönderdi. bağlantı yerleri takoz yeri ve alt motor kulağının olduğu nokta. destek alacak yer konusunda zorlandık. demir dizlerime yada herhangi bir yerime değmiyor. bacağımdan az dışarda kalıyor. yere yatırdığımızda alt sakal değmiyor. kuyruk kısa olduğu için kuyrukta zor değer herhalde. ben arka çanta demiride yaptırdığım için orasıda kesin olarak değmeyecek. hatta yan çanta demiride olacak. ozaman hiç değmez. fiyat konusunu konuşmadım henüz. ama 150-200 arası bişey olacaktır muhtemelen. ayrıca radyatör koruma içinde ölçü alındı. bikaç haftaya oda üretilir herhalde. 60-70 lirada o olacaktır diye tahmin ediyorum.
Arkadaşlar 250cc motor arayaşındayım benelliyi tavsiye edermisiniz artı ve eksi yönlerini kullanıcıları olarak değerlendiriseniz sevinirim.
bu da tank pad keiti de indirim vardı .
[url]http://i.hizliresim.com/RVZ2aj.jpg[/url]
Tank pad güzelmiş. Radyatör koruma siparişi vermiştiniz, BN302 nin radyatör koruması mı? Ölçüleri bizim motordan farklı değildir inşallah.
Arkadaşlar 250cc motor arayaşındayım benelliyi tavsiye edermisiniz artı ve eksi yönlerini kullanıcıları olarak değerlendiriseniz sevinirim.
kendimce en kötü tarafı ne derseniz,
-zayıf 1.vites
-vites oranlarının yakın olması
-lastikleri (bu, her motorda aynı derecede kötü)
Kargo dahil mi 140 dolar = 420 TL cok para valla :/ ama cok şık durmuş NC lerdekı gıbı .
Ancak Bizim TNT şaşisı degil bu fotodakı motor ! :silent: ben mi yanlıs hatırlıyorum şaşeyi
ben sıparıs verdım 180 tl + Kargo tabıı takma işini ben yapıcam.
bu da tank pad keiti de indirim vardı .
[url]http://i.hizliresim.com/RVZ2aj.jpg[/url]
Alayımmı ben şimdi bu motoru nedersiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:55 ----------
Burada bu motorun fiyatı her yerde farklı kimi yerde 13.000tl kimi yerde 12 .490 veya 12.900tl bu fiyat farkıyla ilgili bilgisi olan varmıdır.
Alayımmı ben şimdi bu motoru nedersiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:55 ----------
Burada bu motorun fiyatı her yerde farklı kimi yerde 13.000tl kimi yerde 12 .490 veya 12.900tl bu fiyat farkıyla ilgili bilgisi olan varmıdır.