çok düşük hızda düştüm. yürüme hızı desem abartmış olmam. sol ayağım sızlıyor biraz. tarak kısmı. bi film çektirebirim ağrısı artarsa.
sabah motoru demirciye tekrar bırakmak için yola çıktım. sabaha karşı yağmur sebebi ile yerler ıslaktı. temkinli gidiyordum. işyerimin orda tramvay yolundan geçerken kaydım ve devirdim motoru. sol manet kırıldı. sol grenajda ufak bir sürtme oldu. buna şükür![]()
ale: geçmiş olsun ake, Allah beterinden korusun. Benim gidon topuzunda problem oldu çizildi filan 1 adet sipariş vermiştim 6-7 günde geldi merkezden. Senin manet te kısa sürede gelir.
Yedek parça yok, gelmez diyen arkadaşlar da öğrensinler durumu.
Rodajı bitti 1.000km. bakımını da yaptırdım çok şükür. Castrol ve Motul vardı, ustanın da tavsiyesiyle Motul yağ kullandık. Yağ filtresi değişti, gerekli kontrolleri yapıldı, geriye keyfini sürmek kaldı.
titreşim nasıl hocam ? konforu inazuma gibi diyorlar doğru mu ? izmirde servis nasıl alakadar mı ? Bakım masrafları parça fiyatları parça bulunabilirliği nedir ?
öyle belirgin olmayan bi yapı olmadı. zaten o sadece motor bloğını korurdu öyle bile olsa. ben isteklerimi sayarken ; motoru kalıplı göstersin. devrildiğinde mümkün olduğunca az yer temas etsin. arabalar kapı açarsa yada devrilirsem ayağımı korusun. o yüzden biraz geniş olucak. nc gibi olmayacak kesin olarak.