Benelli Benelli TNT 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

dün fotoğraf yüklemeyi becerememiştim. yeniden koyuyorum.

dün temizlik yaptık.

qlv1gW.jpg

ZV3NgA.jpg

TEMİZLEDİĞİN İYİ OLMUŞ DÜN BAYA KÖTÜ DURUYORDU BU MOTOR TEMİZKEN GÜZEL :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ayns nerdesin uzun zamandır yoksun nereye gittin öyle özletiyorsun burada kendini.

gelen motorlar eskı euro kurundan geldıklerı ıcın TL den pazarlık edebılırsınız. ama yenı gelecek urunlerın hepsı yenı kurdan gırecek can yakar

gelen motorlar eskı euro kurundan geldıklerı ıcın TL den pazarlık edebılırsınız. ama yenı gelecek urunlerın hepsı yenı kurdan gırecek can yakar

Bizde bu şans olduktan sonra, salcano ya devam.. en iyi ihtimal cbf 150 alırım artık.. 25cc ve artı kalıp farkı..

bence yeni sezona kadar zam yapılmamalı. Sanırım zaten ellerinde satılabilecek yeni parti motor da yok . Dolayısı ile stok bitene kadar kalan çok az miktarda üründen bahsediyoruz.

cbf150 dedik ama yeni gördüm Honda cb hornet 160r diye bi modelde getirebilir seneye..

Fiyat uygun olursa düşünülür..

Hadi hayırlısı bakalım..

bence yeni sezona kadar zam yapılmamalı. Sanırım zaten ellerinde satılabilecek yeni parti motor da yok . Dolayısı ile stok bitene kadar kalan çok az miktarda üründen bahsediyoruz.
su anda 3-4 yerde motor var toplasan 10 tane yoktur denıyor. yenı partı 2016 olarak gelecekmıs. ekstra bır de aksesuar sıparısı ıcın calısıyor fabrıka son konusmamda bu bılgılerı aldım.

bak mesela ankara bölgabsı bayısı 24 agustos da gırmıs ılanı demekkı elınde motor var eskı kurdur 12.500 e kredı kartına taksıt yapıyorlar dı en son ıstanbulda
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-benelli-rider-moto-dan-farkli-renk-secenekleri-ile-benelli-tnt-250-215130854/detay

ake

25 indde yazdığım mesajda sele altı bagajın fotoğrafını istedim birinizden. arkadaş ne duyarsız insanlarsınız. biz size her konuda yardımcı olmaya çalışıyoruz. bi tane fotoğraf çekip koyacaksınız altı üstü :pr::farao::silent::salut:

25 indde yazdığım mesajda sele altı bagajın fotoğrafını istedim birinizden. arkadaş ne duyarsız insanlarsınız. biz size her konuda yardımcı olmaya çalışıyoruz. bi tane fotoğraf çekip koyacaksınız altı üstü :pr::farao::silent::salut:
Bu konuda insanlar fotoğraf koymamaya yemin etmiş gibi sanki. Gerçekten çok az fotoğraf var.

Daha önce yükleyecektim fotoğrafları fırsat olmadı. Sele altı bagajı yok. Sadece tamir takımı ve bez alacak yer var.
Benim tamir takımında eksik var tornavidayı bulamadım.

Son düzenleme:
26 sinda bende bu aletden aldim 12700 + ruhsat plaka sogorta 780 tl daha 100 km olmadi ilk 19 km de yolda kaldim. ama motosikletin sucu yok. teslim eden servisin sucu akuyu baglamis sarj eden kabloyu baglamamis. mevcut akunun icindeki enerji bitince yolda kaldim. dakka 1 gol 1 oldum. ve simdi her an yolda kalicam hissi ile motora biniyorum. uzak yerlere gitmeye korkuyorum. bide kamyonet tut eve getir kamyonet tut servise gotur. sirf teslim eden yuzunden boyle ugrastim. masraf ettim. akuyu taktin bir kontrol et sarj yiyomu yemiyormu diye nerde oyle verdi motoru. alet takimida yok icinde ayrica yag seviyesindede eksik var. tamamen bizim insanimiz yuzunden marka kotuleniyor. sonrada satmadi turkiye pazarinda yer tutamadi deniyor. daha teslim suresinde boyle aksaklik yapiyirsa servis sinrasi ne olacak diye dusunmeden edemiyor insan. buradan benelliye sesleniyorum. duyarsa tabi adam gibi servis sart servise egitim sart.

26 sinda bende bu aletden aldim 12700 + ruhsat plaka sogorta 780 tl daha 100 km olmadi ilk 19 km de yolda kaldim. ama motosikletin sucu yok. teslim eden servisin sucu akuyu baglamis sarj eden kabloyu baglamamis. mevcut akunun icindeki enerji bitince yolda kaldim. dakka 1 gol 1 oldum. ve simdi her an yolda kalicam hissi ile motora biniyorum. uzak yerlere gitmeye korkuyorum. bide kamyonet tut eve getir kamyonet tut servise gotur. sirf teslim eden yuzunden boyle ugrastim. masraf ettim. akuyu taktin bir kontrol et sarj yiyomu yemiyormu diye nerde oyle verdi motoru. alet takimida yok icinde ayrica yag seviyesindede eksik var. tamamen bizim insanimiz yuzunden marka kotuleniyor. sonrada satmadi turkiye pazarinda yer tutamadi deniyor. daha teslim suresinde boyle aksaklik yapiyirsa servis sinrasi ne olacak diye dusunmeden edemiyor insan. buradan benelliye sesleniyorum. duyarsa tabi adam gibi servis sart servise egitim sart.

Ne ilksin ne sonsun, geçmiş olsun:) japon harici olanlarda ne yazık ki böyle ilk montaj özensizliği oluyor, geri zekalılar bir motoru sorunsuz teslimi yıllardır beceremiyorlar...

Yerinde olsam doğru dürüst bir motorcuda vida vs kontrol ettirirdim

Son düzenleme:

Korkacak bir şey yok, sebebi bulunmuş, sorun giderilmiş. Bu firmalar ve de kullanıcılar bir türlü anlamıyorlar, şu memleketin cahilliği servis eğitimiyle aşılamaz. İlkokul mezunu servis elemanına istisnalar hariç çok şey veremezsiniz. Ya buna talimatları ezberleteceksiniz ve orada yazanı sorgusuz sualsiz uygulatacaksınız, ya da en az meslek lisesi mezunu olmayanı o işe almayacaksınız. Talimatları uygulatamıyorsunuz çünkü adam cahil, özgüveni tavan yapmış, yaptığı hiçbir işi sorgulama ihtiyacı hissetmiyor. Yağı göz kararı koyuyor, civatayı el ayarıyla sıkıyor, bir seferinde kontrol ettiği bir şeyi ikincisinde etmiyor. Ondan sonra da forumda bu cahilleri gören herkes doğal olarak tamirci kesiliyor.

ake

[url]http://i.hizliresim.com/zVGr8Y.jpg[/url]
[url]http://i.hizliresim.com/GkZRQZ.jpg[/url]

Daha önce yükleyecektim fotoğrafları fırsat olmadı. Sele altı bagajı yok. Sadece tamir takımı ve bez alacak yer var.
Benim tamir takımında eksik var tornavidayı bulamadım.

teşekkürler. amortisör için anahtar varmış. fabrikadan istedik. göndericekler bakalım. bugün bi aksilik olmazsa arka ve yan çanta demirleri ile koruma demirlerini yaptırmak için motoru bırakıcam. c.tesi çantalarımı bıraktım. fiyatlar ve görseller ile ilgili bilgi vericem.

istanbuldaki arkadaşım gis akedemiden eğitim alıyor. tnt250 yi götürmüş. herkes hayran kaldı motora dedi. detayları görüşüp yine sizede aktarıcam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar