- Konu Yazar
Model hakkında ayrıntılı bilgi, detaylı inceleme ve fiyat bilgisini modelin internet sitesinde bulabilirsiniz.
Benelli TNT 250
Moderatör tarafında düzenlendi:
İtalyan motosikletleri hem görüntü olarak hem de kalite olarak hep cezbedici olmuştur. Nitekim bu model de öyle görünüyor. Fuarda en çok dikkatimi çeken modellerden biriydi.
250cc motosikletler arasında ortalığı fena kızıştıracak bir model, bekleyip görelim neler olacak.
bu motorda beni tedirgin eden yakıt ve satış sonrası
gerisi şahane
Çift silindir, çift eksantrikli dohc motor, 31,5 bg. En azından inazuma gibi eski tip tek milli sohc değil. Tasarımı da tam naked havasında spor bi naked ama. Hem de italyan çizgileri var. Fotoğrafta değil de gerçekte görenler illaki daha çok etkilenecektir.
orası sana kalmış, tamamen duygusalben tnt25 düşünüyorum ama galiba türkiyeye daha geç gelecekmiş, sizce 4913 yuro verip bunu mu alsam,
neden böyle dediniz anlayamadım, biraz daha açarmısınız, şahsen ben bu modelin çok tutulacağını düşünüyorumMotor güzel de 13770 TL (4913 Euro) fiyatı var. Forumdan bir arkadaş sipariş vermişti, ondan başka da alan olacağını sanmıyorum. Güç ve tork değerleri sıradan denilebilir. Görüntüsü çok güzel, yakıtı da diğer 250 cc'ler kadar olacaktır (3,5 - 4,5 litre arası).
görüntüsü biraz kawasaki er-6n gibi arka amortisör, egzost benziyor sankim. gazlaması, frenlemesi, ağırlık merkezi, dönüşü bunların merakı içindeyim test mutlaka olmalı ama fiyatı biraz makul tutarlarsa çok iyi satarlar diye düşünüyorum.
youtube da biraz tnt300 videosu izledim süper sesi vardı.
ülkemizdeki vergi sisteminden dolayı tnt300 getirilmeyecekmiş, ama kasa aynı sadece motor farklı, dolayısıyla biraz bg gücü düşük 300 lüğe göre, ama tnt250 nin getirilmesinin daha akıllıca olduğunu düşünüyorum.