hocam bende tnt 25 almayı düşünüyorum pulsar 200 ns le ikisi arasında kaldım çok kararsızım.tnt 25 sıfırını 10850 tl buldum ama tnt nin abs si yok ve ikinci eli zayıf.Pulsar ve tnt 25 test eden arkadaslar yardımcı olursa sevinirim.
İlk başlarda bana da herkes pulsarı önerdi ancak bu forumda konu başlığını ve içeriğini sonuna kadar okuyunca TNT25 almaya karar verdım. Hatta 2. el alacaktım ancak sıfırını alayım diye düşünüp aldım.
Motorun sıfırını ben 11250 TL'ye aldım. Kasım 2017'de. Tavsiyem yeni çıkacak-çıkmış olan BN251 modelini almanız.Çünkü ABS Euro4 standartlarında, daha kaliteli fabrika çıkış lastikleri ile gelecekti. Yarıntılı bilgi burada ki konu içerisinde http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/186161-benelli-bn-251-yeni.html
Değerli kullanıcılar sizlere bir kaç sorum olacak;
1)Motorum yaklaşık 920KM oldu ve 1000 bakımı geldi. 1000 Bakımda neler değişecek?
2)Bakımı olarak bir kaç arkadaş bana herhangi bir motorcuda yaptır dedi. Sanırım yağı değişecek ondan eminim. Motor yağını kendim mi alıp gideceğim?
3)Motor yağı olarak ne önerirsiniz? Ben Motul 15w50 düşünüyorum.
4)1000 Bakımı ne kadara patlar? Veya ödeme yapacak mıyım? Motoru sıfır aldım ve garantisi hala sürüyor.
5)Orjinal Cordial lastiklerini yaklaşık 200Km'de çıkarıp, Mitas Sportforce+ (120/70/17 ön-150/60/17 arka olarak aldım) lastikler kuru ve soğukken frene bastığımda biraz sert frene bastığımda arkası kayıyor. Sizce lastikler mi sıkınıtlı? Yoksa fren ayarları mı sıkıntılı?
6)Artçının bastığı ayaklık (adını bilmiyorum) çok titreşim ve ses yapıyor. Nasıl çözüm önerirsiniz?
7)Zincirden ses geldığini yetkili servise sordum, bana küçük dişliden geldiğini ve sorun olmadığını söyledi. Sizce sorun gerçekten yok mu yoksa uğraşmamak için mi yaptı?
Motora görsellik açısından bir kaç şey ekledim. Görsel olarak bir kaç ürün eklemek istiyorsanız burdan yararlanabilirsiniz.
Motorun kendisinde nasıl görüneceğini merak edenler için bir resim. 185 Boy, 90 Kiloyum. Motor bende böyle görünüyor.
5 Aylık TNT25 tecrübelerimi sıralarsam eğer şöyle;
Motorun vites aralıkları biraz düşük. Ama bir sıkıntı,sorun teşkil etmiyor benim için.
Titreşim ayaklarda, 6000 Devirden sonra başlıyor. Artçı olarak daha kendi motoruma binmedim.
160 Km uzun yol yaptım ve beni yoran şey sadece rüzgar oldu.
Motor uzun yolda gayet güzel gidiyor. Yazılımsız 9500'de Kesıcıye gıren yazılım var.
Kronik sorunları yaşamadım hiç maşallah. İnşallahta yaşamam.
Kesiciye yokuş aşağı uzun yolda 145KM'de kalıyor. Yokuşta çekişi çok tatmin edici.
Lastikleri kesinlikle değiştirmenıiz gerek. Mitas Sportforce+ Lastik takımı aldım. Ve virajlarda yattım. Performansı çok tatmin edici ve yatık haldeyken ki tutuşu güven veriyor. Lastikler hemen ısınmıyor.
Soğuk havada standart devirlerde 3000-6000 yaklaşık 15 dakikada, Sıcak havada ise motor yaklaşık 8-10 dakika aralığında tek diş ısınıyor.
Sesi diğer motorlara göre çok daha iyi.
İyi forumlar..