Bugün izin günüm (12/7/17 Pazartesi). Motorun kısa far ampülü patlamıştı, onu değiştirmek için servise gidecektim. Biraz geç kalktım. Motorun başına gidip çalıştırmak için kontağı açtığımda hiç ses yoktu motorda. Devir saati yükselip alçalıyor ama göstergelerde hiç bir icraat yoktu. Neyse vurdurup çalıştırdım. Yavaş yavaş birinci ve ikinci viteste servise kadar gittim. Gazı kesince motor stop ediyordu, sürekli 4000 devirde tutup o şekilde yavaş yavaş gittim. Derdim de ön frene hiç ihtiyacım olmasındı. Servise gittim, debriyajı çektim, gazı kapattım stop etti. Derdimi anlattım ustaya, geldi bastı çalıştı.

Gitti bi tur attı geldi, stop etmiyor, sorun göremedim dedi.
Yukarıda bir yerde bir fotoğraf vardı, akü kutup başının ark yapması ile ilgili. Seleyi falan sökünce gördük ki akünün + kutup başında minicik bir ark izi var. Aküyü yerine sabitlesin diye lastik bir bant var. O lastiği sabitleyen demir bir halka var. Kutup başına bağlanan metal aksam o bahsettiğim demir halkaya temas ediyormuş meğerse. Aküyü şarja bağlayıp patlayan ampülü değiştirdi usta.
Çıktım, dolandım. Sıkıştırdım, ağır aksak gittim. Tüm devir dalgalanması hallolmuş. Depo da bitmişti, bir de benzinliğe girip depoyu fulledim. Yakıt sarfiyatı ile ilgili iyi bir test olacak. Bir dahaki yakıt alımında durum nedir sizi bilgilendiririm.
Şu, üç virgül bilmemkaç yakan arkadaşların 4 bin deviri geçmediğine inanmak istiyorum. 6 bin devir bandında kullandığım zaman 4 lt civarı (3,9-4,2) yakıyor motor.