Bayram gezisi yapacak arkadaşlar var mı buralarda rotaları öğrenelim belki yollarımız kesişir.
Rotalar Akdeniz doğru olabilir. Şimdiden tüm motordaşlara hayırlı bayramlar. Umarım kaza haberi gelmez kimseden
Bayram gezisi yapacak arkadaşlar var mı buralarda rotaları öğrenelim belki yollarımız kesişir.
Cumartesi'ye kadar netleşecektir, 2 alternatifim var;
1. İstanbul-Dikili 500 Km
2. İstanbul-Hatay 1150 Km
Gönlüm 2. rotayı yapmakta ancak bakalım bizim bücürle zorlayacak.
Benelli'nin İtalya'da ürettiği modeller var ama fiyattan dolayı bizlere gelmiyor. Bize gelen modeller Çin'de Qianjiang yönetimi altında Keeway fabrikasından çıkıyor yanlış değilsem. Çin'de üretiliyor diyede kimse markayı kötülemesin honda'da çinde üretiyor ama japon. Saygılar ve sevgilerimleTekerinize taş değmesin.
Arkadaşlar bu motorda da stop etme sorunu veya başka bir kronik sorun var mı ? Marka fanatikliği yapmadan neyi var neyi yok siz kullanıcılarından temiz bilgi almak isterim.
Şimdi marka fanatikliği derken mevzuu şu bilirsiniz. Mesela ben Pulsar 200NS kullanıyorum bu motorda kronik stop sorunu var değil mi ? Evet var. Forumda kimisi bu motor hakkında birşey sorduğunda kullanıcılar böyle bir fanatizme bürünerekden yok arkadaşım bir sorunu falan al kullan gibisinden yanıltıcı bilgiler paylaşıp insanları aldatıyorlar.
O yüzden sizlere soruyorum bu motorun kronik sürekli nükseden çözülemeyen bir sorunu var mı ?
Arkadaşlar bu motorda da stop etme sorunu veya başka bir kronik sorun var mı ? Marka fanatikliği yapmadan neyi var neyi yok siz kullanıcılarından temiz bilgi almak isterim.
Şimdi marka fanatikliği derken mevzuu şu bilirsiniz. Mesela ben Pulsar 200NS kullanıyorum bu motorda kronik stop sorunu var değil mi ? Evet var. Forumda kimisi bu motor hakkında birşey sorduğunda kullanıcılar böyle bir fanatizme bürünerekden yok arkadaşım bir sorunu falan al kullan gibisinden yanıltıcı bilgiler paylaşıp insanları aldatıyorlar.
O yüzden sizlere soruyorum bu motorun kronik sürekli nükseden çözülemeyen bir sorunu var mı ?
Bende soranlara italyan diyordum bundan sonra çinli diyeyim
Herkese tekrar merhaba arkadaşlar. TNT 25'in beyaz rengi bayilerde var mı görenler bi haber etse ben bulamadım. Tekerinize taş değmesin.
Tuzla içerler ile görüşmüştüm sadece yeşil vardı sanırsam
Ben gördüğümde beyaz, siyah ve yeşil renkleri vardı. Arkadaş tekrar arayıp bilgi alırsa daha sağlıklı olacaktır.
Herkese tekrar merhaba arkadaşlar. TNT 25'in beyaz rengi bayilerde var mı görenler bi haber etse ben bulamadım. Tekerinize taş değmesin.
Düşünen olursa ilandan iletişime geçebilir..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...iyat-bayrama-katar-gecerlidir-336380380/detay
Siyah renk olanın dün genç bir arkadaşa satıldığına şahit oldum. Satış hızlı Üçerlerde. Dün dolu dükkana 8 adet rks geldi. Atv satışı aslında uzmanlık alanları fakat müdürü çok ilgili ve bilgilidir. Hakan beydir. Yeşil olan en son duruyordu vitrin bölümünde. Cf moto 150 NK da satıldı 3-4 adet, bir tanesine bindim 2-3 dakika. TNT 250 var bir tane kırmızı almadı kimse. Pahalı geliyor sanırım. Bir tane de Benelli Zaferano var beyaz öksüz gibi bekliyor. Fotoğraflarını çektim, sayfasına koyacağım.
İyi günler.