Merhaba dostlar,
Bir süredir yazamadım , 2000 km yaklaştım 2 ayda . Beni hiç mutsuz etmedi sağolsun Tnt , 1000 servisi Vale Motor 'da yapıldı ve yazılım güncellendi. Kesici daha geç giriyor. Yakıt tüketimi 1090 km'de oturmaya başladı.
- Lastikleri eylül ayına bıraktım. Biraz stok vs sipariş hikaye oldu. Fabrika lastikleri ile baya yatırdım virajda hiç sorun olmadı . Ancak ıslak zemin direk vasiyet yazdırıyor. Dönüş bitişinde Ani gaz açmalarda arka taraf biraz dans edebilir. Bir süre altınızdan kayıyormuş hissi verebiliyor
Lastikleri çift olarak değiştirmenizi öneririm 150 üstü motoru ciddi yoruyor. 160 sadece arka takan arkadaşlar gördüm titreşim artmış.Rosso II iyidir !
- Motoru tanıdıktan sonra neler yapabildiğini anlıyorsunuz.Tek Tekerde yaptım , set'te atladım. Çok ciddi çukura yakalandığım oldu güvenle atlattım. Yani gidiyor , duruyor ve güvenli.
- Rahatsız Edici Zincir sesi geliyor Evet. Özellikle sürekli kask takan arkadaşlar bunu farketmeyebilir

Zinciri yağsız bırakmıyorum kesinlikle o nedenle az bir ses var bende.
- TNT 25 'i güvenle yıkatın. Ancak hava kurutma bulunan bir yıkamada yıkantın daha iyi ve sağlıklı.Ön kafa alt kısmını çok iyi kurulayın. Birde Artçı ( Bagaj ) içine çok su kaçabiliyor.
- Eğer düz yolda 60'dan sonra ön gidon zıplar veya sallanırsa. Lastik hava / basınç kontrol edin. İlk sefer beni çok korkutmuştu. 32/33 artçı ile 34/35
- Yakın zamanda Sticker kalıplarını çıkaracağım . Tasarım ve ai. dosyasını burada paylaşırım , kendi yaptığım uygulamayıda paylaşacağım. Orjinal Stickerları çıkardım.
- Aksiyon kamera görüntüleri var ama işlemek / montaj vaktim olmuyor hızlanma , durma vs. Bunlar hep kayıtta en kısa sürede atarım.
Reklam olarak algılanmasın ama Vale Motor işini iyi yapıyor.Soru sorduğunuzda cevap alabiliyorsunuz. Personel eğitimli gitmenizi tavsiye ederim.
İstanbul etkinliği yapılacaktı yürekli bir arkadaşımız organize etse fena olmaz

Bir de şu her sabah 9 gibi nispetiye'den geçen arkadaş buradaysan çok güzel yapmışsın motorunu