''Bu arada güzel motosiklet, fiyatı da iyi, biraz arka lastik ölçüsü sıkıntılı gibi..Birinci muamma, küba servisleri su soğutmalı bu motosikleti ne kadar anlayacak, ikincisi de sanırım lastik ölçüsü biraz farklı michelin, rosso 2 falan yanak yükseklikleri benzer 250liklerden biraz farklı..
Alanlara hayırlı olsun tekeriniz düz bassın diyorum. Bir yıl bekleyip nedir ne değildir görmek gerek bence.. '' önceden yazdığım bi mesaj..
Madem servis hizmeti veremeyeceksin, neden distrübütörlük alıyorsun. 10-15 tane büyük şehirde adamakıllı
servisin olsun ona da razıyız hadi her şehri geçtik, gerekirse kamyonete atıp götürür yaptırır ve nispeten uygun
fiyatlı aldığına sayarsın..
Tamam piyasaya nispeten uygun fiyatla girmişsin de, iki aylık motosiklete on gün binememek ne demek.
Bu işlerde distribütör genel merkezle anlaşacak, servis eğitimiyse eğitim, adamlar malının arkasında durmalı ama
öyle görünmüyor. Bisiklet tamircisinden bozma servislerle olmuyor bu işler, misal sorun yaşayan arkadaşın
servisinde bildiğim kadarıyla bir kişi var, tek bir kişi ikincisi yok, başka yere gidersin adam yağ koyup bi
zincir ayarı yapamıyor. Sen adamını yetiştir, gerekirse yurtdışına gönder bi ekip, o adamlar burdakileri
eğitsin falan sonra, maliyetine de yansıt gerekirse. Bir parça iki ayda nasıl temin edilmez aklım almıyor.. Bir
parçayı başka motosikletten alıp başkasına takmak bu kadar mı zor!
Ne bileyim memleketin piyasası belli, bi test sürüşü faaliyetin olsun, biraz malının arkasında dur,
rakiplerine göre kapış gidilmesi gerekecek motosikletin haline bak..
He distrübütörü arasan parça fiyatı da verilmiyor ayrı konu. Bir buçuk yıldır takip ettiğim
motosikletti, gittikçe soğuyorum. İlla 250lik motosiklete onaltı onyedibinlira vermek gerekecek demek ki
distrübütor v.s. olmasın diye arada, sorun yaşarsak muhatap bulalım işi bilen servisi olsun diye..
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:42 ----------
Peşini bırakma arkadaşım yorucu olsa da.Sadece satış yapmakla bu işlerin olmadığını öğrensin herkes..