Forum da yazanlar artıyor bende yazayım birşeyler ;
bayram tatili istanbul samsun gidip geldim motorla toplam km 2000 civari.
gitmeden önce yazılım attırdım, serileşme biraz hissediliyor
giderken gece sürüşü yaptım çok fazla durdum yol arkadaşım uzun süre sürüş sevmediği için , aydınlatma konusunda yormadı
uzun yol da gidişini çok sevdim motorun 120 km ile rahat bir şekilde gitmek gayet zevkli.
165 km son sürati 2 kez yaptım ama motor çok yüksek devir yapıyor ne kadar sağlıklı bilemedim? tek silindir sonuçta
dönüş yolunda yalnızdım 2 kez yakıt molası onun harici durmadım 350 km yaklaşık motorun tepesinden inmeden sürüş yaptım konfor anlamında gayet iyi, hiçbir sorun da yaşatmadı 850 km boyunca.depo bitsin diye inat ettim ama bitmedi heralde 400 gidecekti.
gündüz dönüş yaptığım için daha performanslı kullandım. 130 civarı hızlarda sürdüm otoban da 145 lere çıktım yakıtı çok etkilediğini sanmıyorum giderken ne yaktıysam aynısını yaktım diyebilirim.tam ölçüm yapmadım tabi.
fan olayını erken açma için daha önce de yazmıştım öndeki plastik korumayı ben söktüm belki ondan belki yazılımdan baya az fan açmaya başladı motor.uzun yolda tek çizgide kalıyor her zaman ısı.
sağlam makine olduğu belliydi zamanla kendini ıspatlayacaktır,yağ,su rutin bakımı yapıldığı sürece sorun çıkarmaz gibi.
son zamanlarda frenlerim hissizleşti tek derdim şimdilik bu balatalar yorulmuş olabilir toplam 5500 km oldu ?
lastik değişimi yapın motorun ne kadar güzel yattığını virajlarda anlayacaksınız ben sadece arkayı değiştirdim ona rağmen güzel kontraya geliyor.viraj görünce hızlanmıyorum desem yalan olur