yedek parça durumunda sıkıntı olmaz
neden olmaz kanun değişti bildiğim kadarıyla
motor gelmeden, yedek parçasını getirmek zorunda bıraktılar ithalat yapan firmalara
bu durumda yedek parça sıkıntısı olmayacağını düşünerek, hava filtresi, yağ filtresi, zincir dişli seti...v.s gibi parçaların maliyetini almak istediğiniz diğer alternatiflerle kıyaslama imkanı olabilir...kendince bir bakım-maliyet dengesi kurabileceğin motora yönelmek mantıklı seçim olabilir.

cordialin kuru zemin performansı iyi ama ıslak zeminde özellikle arka tekerin çok kaydığına şahit oldum
ancak ön tekerle ilgili ciddi bir sorun yaşamadım
imkan varsa değişmeyi tavsiye ederim
başlangıç motoru olacak kişiler için konuşursak, virajlarda yatma sevdasına girmeden kullanılabilir mi o zaman?
siz değiştirmediniz sanırım, uygun lastik seçimi nedir 140/60 17 inç arka teker 110/70 ön...alınacak lastik nedir
Bu motoru almayi cok istiyorum ama ilerisini gorememek korkutuyor insani.
Servis yedek parca satsan edecegin zarar.....
Ustanın yorumundan sonra almaya kesin karar verdim.alet gergin
Harika tok bir sesi var. Tüm motosiklet severleri gibi bende bir süredir araştırıyorum TNT 25'i bir Japon kalitesinde beklenmese de ülkemizde satılan 250cc'lere göre çok uygun ve kaliteli tasarımı da cabası bence Duke, bajaj ile kıyaslanmıyacak kadarda üstün bir motosiklet. İnş en kısa zamanda kullandığım motosikleti satıp TNT 25'imi alacam.![]()
Beyler sizce hangi renk alınmalı?
Aman Allahım ! Ne yakıcı bir yeşil tonu bu böyle, sitedekinden bile güzel bir foto. Sağolsaın. Yaşıma uygun olan RX3İ diye düşünüp onun 2016 sını bekliyordum. Lakin şu motordaki duruş, renk kalitesi, ses kalitesi aklımı çeldi be seko birader !!!
Bu arada bugün debriyaj manetinin çok sert olduğunu farkettim. Duke 250, pulsar, duke 200 debriyaj manetini tek elle sıkabilirken, TNT nin debriyajını sıkamadım. Yan yana dururken denedim. Ayarlanabiliyor ise ne ala ama bu şekilde tam bir kol kası yapma aleti gibi çalışıyor. Belki bu gelen tek numune böyledir. Bilemedim.