- Motosikleti
- Aprilia Caponord 1200 add
Arka fren mükemmel tutuyor çok fazla bassanda kitleme eğiliminde değil, ve neredeyse ön frenler kadar başarılı.
Honda CB250R'ı getirmeyi bırakmış. Tamir, yedek parça olayları sıkıntılı olabilir. Honda satmadığı motorun yedek parçasıyla uğraşmak istemiyor. Hem uçuk fiyat hem de uzun tedarik süresi veriyor.
Bence 249S güzel motor. Parça fiyatları da Honda'dan farklı değildir, işçiliği daha ucuzdur en azından. Oktay motor da seviliyor.
Dominar tipi güzel, sesi de fena değil. Servisler, parça fiyatları vs belli.
CF bende de soru işareti. Dışarıdan güzel duruyor ama hem Çinli olduğu için hem de arkasında UMA olduğu için güvenemiyorum.
Keyif için 249S, gündelik ulaşım içinse Dominar alırdım ben![]()
cb tekrar gelecek temmuz ayı içerisinde. ayrıca honda’nın getirmediği motorun parça sıkıntısının benellinin güncel modelinden fazla olacağını hiç sanmıyorum.
cb250r yakin arkadasimda var sık sık kullanirim, gercekten cok keyifli. Zaten benim nazarimda sinifinin lideri. Honda, sorunsuz, performansli, sekilli, hafif vs.
Diger seceneklerin devreye girmesinin sebebi, fiyat olarak cazip olmalari. Misal dominar250 sifir alabilirim 80k. Ama o paraya 2. el bile cb250r yok.
Beyler selam.
249s sempatizanligim, rakip modellerdeki hayvani artislardan sonra artarak devam ediyor.
Malum japon alma umitleri yok oldu. 249s cok mantikli bir secenek olarak belirmeye basladi. Fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim.
oncelikle seceneklerimi kendi capimda soyle degelendirdim:
249s:
malzeme kalitesi ust duzey, egzos sesi efsane, agir oturakli hantal ama coook yakisikli. Tam aşk evliligi.
Ama parca fiyatlari cok pahali sanirim. birde servis konusu nasil acaba? oktay motor ilgili mi, bilgili mi? Bi ariza durumunda sorunu cozebilirlermi?
cb250r:
hem ask hem mantik evliligi birarada. Ustelik performans cok iyi. saglam tas gibi. Bu motosiklet ile ilgili kafamda soru isareti yok. Tek problem fiyati.
dominar250:
aşk yok. Boyle bi hoslanma falanda yok. Tam bir mantik evliligi. His yok. artilari fiyati, servis yayginligi, parca bollugu, cinlilere gore daha guven vermesi, saglamligi(saglamdir heralde)
cf moto 250nk: fasfakirlesen halkimizin hucum etmesi sebebiyle karaborsa. motosiklet yok piyasada. Olsa da bilemiyorum. kaliteli mi degil mi bi karara varamiyorum.
Ne diyorsunuz? objektif bir sekilde yorumlarinizi paylasirmisiniz?
249s alsak pisman olurmuyuz? digerlerinin arasinda nasil bir secenek?
saygilar
cb250r yakin arkadasimda var sık sık kullanirim, gercekten cok keyifli. Zaten benim nazarimda sinifinin lideri. Honda, sorunsuz, performansli, sekilli, hafif vs.
Diger seceneklerin devreye girmesinin sebebi, fiyat olarak cazip olmalari. Misal dominar250 sifir alabilirim 80k. Ama o paraya 2. el bile cb250r yok.
Dominar alsam garantili motor olacak. Yakinimdaki bajaj servisinden de gayet memnunum. Hic kullanmadim ama dominari.
cf den bahsetmiyorum bile yok cunku, karaborsaya dusmus.
Kardesim benim yillardir almak istedigim motor sonunda alacagim ins fakat parca bulamama olayi beni dusunduruyor sen nasil buldun parcalariçok uzun zaman olmuş buraya yazmayalı. geçen yıl motorum çalındı. 10 gün sonra bulundu motor. motoru teslim aldığımda hurda çevirmişti şerefsizler motoru. bu süreçte tüm parçalarını eksiksiz bulabildim. yani söylenildiği gibi parça sıkıntısı yaşamadım. elimden geldiği için herşeyini kendim toparladım.bakımlarımı yaptıktan sonra sattım. şuan bir arkadaşımız gayet memnun mutlu mesud kullanıyor. hayatımda en keyif aldığım 250cc lik motor oldu.malzeme kalitesi, dengesi, kullanışlı oluşu, yakıtı vb herşeyiyle bende iz bıraktı gitti. almayı düşünen yeterli bilgi bulamayan arkadaşlar bana mesaj atabilir.