Benelli Benelli Leoncino 500 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Biraz sakinleşmenizi öneririm ikarus sendromunu sürerken arada aklınıza getirin :) Gösterge konusunda Alişan eleştirmekte haklı renklerin düzenlenmesi lazım.

Biraz sakinleşmenizi öneririm ikarus sendromunu sürerken arada aklınıza getirin :) Gösterge konusunda Alişan eleştirmekte haklı renklerin düzenlenmesi lazım.

Yok rodaj bitti top speed i çekeyim dedim. Aynen göstergede böyle bir durum var.

Yağı değiştirdik. Cumartesi günü. Rodaj yağı LEŞ tabi ki :) 3,2 Litre alıyor.

XPaL1R.jpg
dO1kdV.jpg
5DZMlj.jpg

Ağzımın suyu aka aka izliyorum ve ikinci ele gelir mi diye pusudayım :pl:

Tekerine taş değmesin :cat:

güzelim canım 'tarz' motosiklet apaçinin eline düşecek belli oldu. Mt07 den farkı olmayacak...

Çirkin ördek diyelim de nazar değmesin :)

ahahaah :) :) eyvallah

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:32 ----------

güzelim canım 'tarz' motosiklet apaçinin eline düşecek belli oldu. Mt07 den farkı olmayacak...

Herkes beğeniyor. Ama bunu alacağıma NC750X alırdım ya da MT07 alırdım diyor. Nasıl olacak o iş ?

Kendim sürmüş kadar keyif aldım videondan :) Kazasız,belasız sürmen dileğiyle..

sinyalsiz çok fazla şerit değiştiren var çok riskli allah korusun arada 2-3 araba bende geçiyorum böyle sonra diyorum dur hıyarın biri aniden şerit değiştirir yalan eder beni

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
sinyalsiz çok fazla şerit değiştiren var çok riskli allah korusun arada 2-3 araba bende geçiyorum böyle sonra diyorum dur hıyarın biri aniden şerit değiştirir yalan eder beni

Periferik bakış, sürekli konsantrasyon ve trafikte hareket eden her canlının sana zarar verebileceğini bilerek hayalet gibi sürmek gerekiyor bazen. Riskli kabul ediyorum ama öteki türlü de keyifli olmuyor. Kaza yaptıktan 5 gün sonra tekrar kullanmaya başladım, bu sefer araba gibi gitmeye başladım, araya girme yok, trafik durunca ben de duruyorum, belli bir hızı aşmıyorum, filtering yok vs. baktım zerre keyif almıyorum motordan.

Bu modelden kaç adet geldi bilgi olan var mı? Forumda bir kaç kullanıcı tek var satılmadı mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar