Kızıl danayi överken kawayı çok gömmüşsün gezegeze hocam

, É tabak sevdiği deriyi yerden yere vururmuş. Sataşma var geldim
Motor kıyaslaması değil tabi de kullanıcı olarak yorum atayım. Sürüş olarak çok kıyaslanacak motorlar değil.
Olur da dağ bayır gezmek istediğinde kesin rahatsız eder, ama 150 km götürür getirir, 125-140 km hızda 3 litre ortalamayla uçyuz km ustu gidiyorum, az yakiyor..Süspansiyonları serttir, ama epey serttir hatta tahtadan hallice seleye beraber.Duke ve Mt'de denedim almadan, Benelli ye oturup baktım.
Kısa olmasına rağmen sele konumu ve gidon mesefasi z300den daha fazladır, pegleri geridedir, kısmen yatarak kullanırsın. Frenleri çok çok iyidir.
Gidon 70 cm genişliğinde ve gidon turu dar, bu açıdan racingvari ve rahatsız edebilir.
Kullanımda 5500 devir altında adeta elektrikli motor kullanıyormuş hissi verir hassasiyet olarak, gazdan çektiğinde durur gaz verince hoplar, kullanimı nispeten zorlaştırır şehiriçi.
Yukardaki degerlendirmeyle beraber,tek kişilik yapilmis gibi o sele v.s., articılı pek binilecek motor değildir.
Lastik genişliğinin fazlalığı goruntü dışında temas alanı açısından iyi sonuç vermeyebilir, keza daha fazla olan torkunu beygirini daha iyi yansıtacaktır. Hem de daha ucuz lastik
Genel olarak spor motordur, commuter irisi gibi değildir.Biraz kısa, yere yakın, sert ve öfkelidir tabiri caizse

Genel olarak birazcik daha zor halledilebilir bir motordur, o yüzden başlangıca duke v.s. onerirken bunu önermem mesela..
Bu arada bn251 güzel ve kullanışlı motora benziyor.Ilk çıktığında bende tnt düşünmüştüm fakat kronik sorunlar ve servis sebebiyle caydim. Umarım sorunları gidermişlerdir benzerindeki keyifle binersin şimdiki gibi.Tekeriniz düz bassın. .
Düşünen arkadaslarin kağıt üzerinde bakmaktansa, yukaridaki yorumla beraber degerlendirip karar vermesi ve kullanmadan almaması yararına olacaktır. .Çünkü bu işte ne bekledim ne buldum kısmı cidden önemli. Yani beklentiye göre motor almak lazım. .
Arada ikinci eline bakarım benimkinin, servis ve parça pahalılığı, motoru bilmeden alma, pazar payının düşüklüğü gibi sebeplerden sanırım, uygun görünen ilanlar oluyor arada meraklisi değerlendirebilir. .