benden baska bayan varmi?

ooooo arkadaşlar ne bu yaaaaa. :mrgreen: bayan motorcu arkadaşımızın mesajına ne çok ilgi varmış. ben mesaj yazınca bakan yok ne hikmetse. ssendeki motor modeli nedir. bu arada bende kawa cıyım aramıza hoşgeldin. diğerleriyle konuşma onların motoru farklı marka :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldiin :) yakında site 2 ye bölünücek motohatun.net motoherüf.net :D kalabalıklaşıyoruz, kız kıza gezilere de çıkarız biz artık :)

feminizim kokuları geliyor burnumaa..
yapmayın etmeyinn :)
ırkçılığa hayır :)

başlığı okudum da bu kadar cevap yazıldığıını görünce şunu sölemeliyim ki yukarıdaki bi çok üyeyi ben erkek diye biliyodum, burda kendimi de...:cherry: eleman bayanları sormuş cevap yazanlar hep erkek,arkadaş, walla bu siteye bayanları kabul etmeyelim moderatör lerim, koğuşa pamela anderson almak gibi bieşy olluyo manzaraya bak, bayan var mı? cevap yazanlar hep erkek. ben buna gülerim, sonra susar su içerim...

solmyr Abicim bu arkadaş "Sadece bayanlar yazsın yada bayanlar size soruyorum" dememiş kii. Motor sitesine uye olmuş ve bu sitede bayan olup olmadıgını sormuş... Bu soruya herkez cevap verebilir..

herkesin kız arkadaşı burda yani ne kadar erkek varsa o kadarda bayan var:)

İso kardeş bence tam olarak Ne kadar Erkek varsa O kadar bayan var diyemeyiz belki ama sayıları da azımsanmayacak kadar cok..

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
hoşgeldin gülocan..

::tutkuy::

sanki biraz kekleniyoruz gibi bi his var her neyse.seviyorum bu sitenin insanlarını, bayan bi kullanıcı girince (bayan oldugunuda zannetmiyorumda) başlık hit oluyor yahu.şu sitede kawasaki si olup ta modelini yazmayan var mıdır?

kapatın şurayı gözünüzü seviy yazmayan, diğer yeni üyelere ayıp oluyo yaa,bune böle? aşşa indirmediniz bi topiği, hadi arkadaşlar lütfen!

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaş bayan var mı diye sormuş bayanlardan çok erkekler yazmış :p
biz bayan sayılırız demek mi bu :p :cherry: bırakın bayan arkadaşları varız yokuz desin

bayanlar var baymayanlar var bayan da var bay da, baylar cok bayanlar az, bayanlar bes kişi falan filan cevaplar

alemsiniz gercekten

slm arkadaşlar ben de yeni uye oldum

suzuki an 125 hk aldım yeni bu mororu kullanan varmı içinizde

Son düzenleme:
herkesin kız arkadaşı burda yani ne kadar erkek varsa o kadarda bayan var:)

Ben kimsenin kız arkadaşı değilim :farao: (en azından burdaki kimsenin :p )

espiri yaptım canım hemen celallendiniz. kızlar kızları korur herzaman feminizm değil bu :)

sanki biraz kekleniyoruz gibi bi his var her neyse.seviyorum bu sitenin insanlarını, bayan bi kullanıcı girince (bayan oldugunuda zannetmiyorumda) başlık hit oluyor yahu.şu sitede kawasaki si olup ta modelini yazmayan var mıdır?

ben GAY im :p ....................

Son düzenleme:
kapatın şurayı gözünüzü seviy yazmayan, diğer yeni üyelere ayıp oluyo yaa,bune böle? aşşa indirmediniz bi topiği, hadi arkadaşlar lütfen!

Sen yenisin galiba :p Bayan üyelerin topiclerinde patlama olur :p

merhaba ben yeni katildim.almanyada yasiyorum ve kawasakim var.benden baska bayan varmi?

Bende adana da yaşıyorum ve yamaham var :p Sırtımda aynı sizinki gibi bir dövmem mevcut :p Ama sanki sizi daha önceden tanıyor gibiyim..Hamburgta bulundunuz mu hiç ?:queen:

Son düzenleme:
aramıza h.g bayan üyeler var zamanla tanışırsınız kalıcı ve katılımcı olmanız dileği ile

kesinlikle:cat:

benim tanışma topicim bile bu kadar ilgi görmemişti bea :p :p :p

sorma enes baksana bi benim topice kaç kişi cevap atmış :mrgreen:
sadece ""9"" :mrgreen: saolsunlar

http://www.motosiklet.net/forum/tanisma/35222-merhaba-motorcu-arkadaslar;slmlar.html

bayan oldugunu zannetmiyorum derken biraz çoluk çocuk işi gibi geldi bana ona binayen demiştim.tabi herkezin kendi tercihi:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar