benden baska bayan varmi?

Hoşgeldiniz bayann :) Birçok bayan üyesi var forumun hepsi çıkar şimdi :p

olmaz mı bayan tabi var.hoşgeldin kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle inşallah güzel vakit geçirirsin
Motor nedir senin kawa?

Hoşgeldin. Diger arkadaşların da belittigi gibi bayan üye var fakat sanırım fazla aktif olamıyorlar... Umarım iyi vakit gecirirsin. Gezi başlıklarına bakmanı tavsiye ederim. Böylece biraz olsun içindeki memleket özlemini giderirsin...

hakkaten fazla aktif olamadan gitti hatta hiç olamadı.açtın topiği kayboldun neyse...

başlığı okudum da bu kadar cevap yazıldığıını görünce şunu sölemeliyim ki yukarıdaki bi çok üyeyi ben erkek diye biliyodum, burda kendimi de...:cherry: eleman bayanları sormuş cevap yazanlar hep erkek,arkadaş, walla bu siteye bayanları kabul etmeyelim moderatör lerim, koğuşa pamela anderson almak gibi bieşy olluyo manzaraya bak, bayan var mı? cevap yazanlar hep erkek. ben buna gülerim, sonra susar su içerim...

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
1 mesajla bile bayabildiğine göre harbi bayansın sen ama öteki arkadaşlar onca mesaja rağmen hiç baymadılar...

Öncelikle hoşgeşdin, ben Karamanlıyım, Karaman'da motor kullanan sadece bir tane bayan var, onun da siteye üye olduğunu zannetmiyorum, onunla iftihar ediyoruz :cat:

Evet var, olmaması mı lazım ?

ne güzel artık bayanlarda bize katılıyor

Bizim bi yere katıldığımız yok, dünyaya geldim iki teker tutkunu oldum, aldım ve biniyorum bu kadar basit. Bunda garipsenecek, erkek - KADIN diye ayrılacak bir durum yok....

Hoşgeldin diyelim.. :bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aramıza hoş geldin belma ben bayan arkadaşlar var

motoru kawasakiymiş :cherry: gelde gülme. bayan çokmu bilinmez ama sazan çok var.

fake:farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar