Bende motorsiklet istiyorum :)

haklısın carlos benim amacım önce yapacağım şeyleri belirleyip sonra sırası ile ehliyet alıp sonra motoru almak yani bu kafada zaten 2-3 aylık bir dönem ben kafamı soktum içeri artık ama istediğim motoru buldum tvs apache alacağım :)

ama önce ehliyet

güzel görüntü istiyosan su anda kötü görüntü cekmeye mecbursun gibime gelio...ama hyosung gtr 250 seni tatmin edebilir ama fiyat sana uymaz...

valla karısmıyım dedim ama hem biraz şekil olsun diyorsun kardeşim hemde apache ybr vs alayı kurye motoru bunların kurye arkadaslar yanlıs anlamasın benimde cok kurye dostum varda sonucta iş için yani 2-3 milyarın varsa bi regal yada tiger fln bul gencsinde barın kapısına çektinmi sırıtmazsın en azından rahatta kullanırsın aradıktan sonra 3000e cok motor var modeli düşük hiçbişey bulamıyorsan cbr125 al be kardeşim ikinci el :pr:

abicim eğer 13000 ytl unoya verebiliosan bence kawasakiye de verebilirsin...

ama benim asıl söyleyeceğim motor binerken dikkat et bağımlılık yapıo ki sigaradan daha beter.:)
sigarayıbırakırım diodum bıraktım ama motoru bırakamam...

ciddiyim...

valla karısmıyım dedim ama hem biraz şekil olsun diyorsun kardeşim hemde apache ybr vs alayı kurye motoru bunların kurye arkadaslar yanlıs anlamasın benimde cok kurye dostum varda sonucta iş için yani 2-3 milyarın varsa bi regal yada tiger fln bul gencsinde barın kapısına çektinmi sırıtmazsın en azından rahatta kullanırsın aradıktan sonra 3000e cok motor var modeli düşük hiçbişey bulamıyorsan cbr125 al be kardeşim ikinci el :pr:

bak şimdi çorba ettin kafamı :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar