Bende motorsiklet istiyorum :)

Şu 1 aydır önceden ağzından motorsiklet kelimesi çıkmamış ben her allahın günü harıl harıl motorsiklet bakıyorum :)

yıllardır böyle büyük bir motor forumunun bile farkında olmayan ben kaç gündür büyük zamanımı burda geçiriyorum :)

Yoksa ben bir motorsikletmi istiyorum

Kesinlikle spor amaçlı değil , sadece araba almak istiyordum bir bineğim olmasını istiyordum yaş geldi 21 ilk bineğimi almak için niyetlendim ehliyet başvurusu felan yaptım ama kafam acayip yönce motora kaydı ,

Gerekçem şu bir otomobilde diyelim en fazla 13.000 ytl ye bi tipo aldık diyelim bildiğiniz tipo ne kadar tadmin ederki yolda insanı görünüş açısından :)

ama 3.000 - 4.000 ytl ye adam gibi güzel görünümlü bir motor alsam nede güzel olur 13.000 ytl veripde almadığım tatminkarlığı bir motor ile alabilirim diye düşündüm.

fazla param yok , motor sporlarınla ilgilenmem yolda sürerim giderim gelirim görünüş çok önemli kalite değil :)

cruise mu chooper mı cross mu ne alsam bilemedim

1.000 - 2.000 - 3.000 ytl en fazla verebileceğim para bir motora

1. el mi alsam 2. elmi alsam bilemedim , sadece çok saçma geliyo belki ama görünüşte karizma bir alet istiyorum hız yapmayacak kadar sakin bir insanım hiç farketmez

ne diyorsunuz neler önerirsiniz?

Teşekkürler :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu şekilde açılmış yüzlerce başlıktan biri.... Ben ce bir araştırma yap... Belki faydası olur....

o zaman daha çok çalışmak gerek diyorum kardeş :cat: seni cbr 125 bile kesmes bu kadar görünüşe önem veriosan.. bilemicem.. hee ama 13,000 Ytl ye uno alıcagıma bi 600rr alıcam dıosan buda sonun olur görünüm derken, senın görünümün değişmesin allah korusun.. şakaya gelmez :cat:

inan o kadar çok araştırma yaptımki bugün günümün çoğunu bu araştırmaya verdim ama cahilim bu konularda bilmiyorum ne nedir herkez bişeyler diyor kafam oldu allak bullak

izmirde oturuyorum bu arada varmı böyle bilinen motor pazarları vesaire

heh şimdi oldu alp_tunay abin sana ders versin :p arkadaş izmirliymiş meğersem topic ondan çekti bizi :p

o zaman daha çok çalışmak gerek diyorum kardeş :cat: seni cbr 125 bile kesmes bu kadar görünüşe önem veriosan.. bilemicem.. hee ama 13,000 Ytl ye uno alıcagıma bi 600rr alıcam dıosan buda sonun olur görünüm derken, senın görünümün değişmesin allah korusun.. şakaya gelmez :cat:

ya görünüş diyorsam bahsettiğim miktarlara hitab edicek en iyi görünüşlü aletlerden bahsediyorum gözüm yükseklerde değil :)

rahatsızlığın anlaşıldı kardeşim, alacan bi raceing, sokaktaki bütün gözler üzerinde olacak, sorun çözülmüş bulunmakta tabi kafanda böyle bişey varsa.

bugün izmir yağneler civarında bi motosiklet satan bi yere girdim apache hindistan malı bi makine vardı apache tvs sanırım 3,250ytl fiyat biçtiler ama sanki chopper modeller daha ilgi çekici gibi ne dersiniz

kuyucadısı sağol :) :)

Son düzenleme:
Bak şimdi.... Otomobil ile motosiklet ayrı şeyler...

Ben 4 senedir otomobile binemez oldum. 2 tane son model otomobilim var... Bence ikisi de beş para etmez.. Metal yığını... İçi boş kutular...

Bir Vespa ile rüzgarı duymayı ikisine de tercih ederim. Donsam da motora binerim. Kimse beni kafese kapatamaz bundan sonra...

Ne alırsan al, bi motor al... Ne olduğu önemli değil o kadar. Altında bağırmaya başladığında hepsi aynı tatmini veriyor merak etme.. Bağırt onu.. Beraber delirin..Hatta düşük hızlarda bağırmaya başlaması iyi.. Seni en küçüğü, en basiti bile tatmin edecektir... Uzun süre onun zevkini çıkar. Büyütmek için hiç acele etme.. Unutma bu motosiklet mereti eroin gibi.. Aldıkça alasın gelir.. Gittikçe dozu arttırırsın... Pardon... Jack Daniel's....

Carpathia hoşgeldin... Yol yakınken dönebilirsin de...

Neler kaçıracağını hiçbir zaman öğrenemeyeceksin o zaman ama...

Şu an deliriyorum kızıma atlayıp asfaltı yırtmak için ama çok alkol aldım...

Sorumluluklarım var.. Hiçbir halt yiyemem.. Sabah kızımı yıkadıktan sonra inşallah...

Hoşbulduk ^^

Ya ben 21 yaşındayım artık heryere otobüle şunla bunla gitmek istemiyorum olsun bi motorum atlayım gideyim geleyim ya bizim binek arabamız var hemde 2 tane biri mazda familya aile arabası biriside kia besta iş için ikisinide sevmiyorum istemiyorum kullanmak ama şu motorsikletçiye gideli beri sürekli aklıma geliyo içimden bi ses al al al ulan diye bağrıyo engel olamıyom

3milyara görünüşü mükemmel bir alet alamazsın.Orta karar aletler var o fiyata.cbf 150 ,yrb 125 gibi .yada cbr 125

TVS apache harika bir makinadır. Bak hala anasayfada onunla ilgili bir başlık devam ediyor galiba.. Oraya bak.. Kuryelerin en sevdiği motorlardandır. Sağlam, güçlü ve az yakar.. Bak ona. Al onu. Sev onu..

Son düzenleme:
Aynen bende şu çin kore hindistan çıkışı mallerı diyorum tamam belki çok kaliteli değiller ama izlemlemelerime göre çok güzel görünüyor aletler

ama ne alacağıma karar kılamadım

siz şu apache tvs ler hakkında yorum yapabilirmisiniz 3,250 ytl 0 km fiyat çektiler sizce nasıl?

veya 3000 ytl civarı chopper bulabilirmiyim==?

TVS apache o fiyata alabileceğin iyi bir makina. Onun yanında düşünebileceğin iki makina daha var. Honda CBF 150 ve Yamaha YBR 125... Üçü de harika motosikletler.. Bunlardan başka birşeye bakma şimdilik...

250 ytl daha koy ybr 125 al derim ben bence.. yada 250 ytl daha verırsın 3750 ytl ye honda cbf alırsın. ve + olarak çin mallarını kore ve hındistan ile kıyaslama kore ve hindistan malları çinden oldukça fazla daha sağlamdır.. ama yamaha ybr 125 bir japon olarak senın için en ideali olabilir derim :cat:

Bak şimdi.... Otomobil ile motosiklet ayrı şeyler...

Ben 4 senedir otomobile binemez oldum. 2 tane son model otomobilim var... Bence ikisi de beş para etmez.. Metal yığını... İçi boş kutular...

Bir Vespa ile rüzgarı duymayı ikisine de tercih ederim. Donsam da motora binerim. Kimse beni kafese kapatamaz bundan sonra...

Ne alırsan al, bi motor al... Ne olduğu önemli değil o kadar. Altında bağırmaya başladığında hepsi aynı tatmini veriyor merak etme.. Bağırt onu.. Beraber delirin..Hatta düşük hızlarda bağırmaya başlaması iyi.. Seni en küçüğü, en basiti bile tatmin edecektir... Uzun süre onun zevkini çıkar. Büyütmek için hiç acele etme.. Unutma bu motosiklet mereti eroin gibi.. Aldıkça alasın gelir.. Gittikçe dozu arttırırsın... Pardon... Jack Daniel's....
ağzına sağlık bu kadar anlatılırdı gözden yaş geldimi iş bitmiştir otomobilde bazen şemsiye niyetine:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar