bende kaza yaptım...:S:SALLAH korudu...

haftalar arkadaşlar…en sonunda bende kaza yapanlar kervanına katıldım maalesef…c.tesi akşam urla ya nişanlımın yanına gidicektim….akşam 9 gibi evden çıktım çıkarken öyle bi sıcak vardıki İzmir de yanıyor ortalık…acaba montumu giysem mi yoksa giymesem mi diye tereddütte kaldım ince bi t-short giydim ve montumu giyindim evden mortun yanına inene kadarda terlemeye başladım…son hazırlıklarımı yaptım eldivenlerimi de giyip giymemekte kararsızdım ve giymedim ama yolda giderken keşke giyseydim deyip durdum..yola çıktım aman allahım asfalt yanıyor sanki….neyse İzmir i bilenler bilir urla ya otobandan değilde sahilevleri alt yoldan giderim ben her zaman….balçova kipayı geçince sağda kır düğünleri yapılan bahçeler var…yanlış hatırlamıyorsam saklı bahçe idi otoparktaki denyolar aniden önümde giden 2 aracı durdurdular otoparka araç girecekdiye…veeee olan oldu…öndeki araçla mesafem 20 mt den fazla hızımda 40-45km arası ve frene asıldım arka kaymaya başladı bıraktım düşerim diye öne asıldım baktım durmuyor arkadan ford fiesta ya gircez..öne tekrar asıldım ve motor sağa düştü 3-5 metre arası heralde yerde sağ kolumun üzerinde kaydım ve motor fiestaya sağ arka tampona çarptı ve ben de sağ tarafa düştüğüm için vede aradan araça gelmediği için hiçbir yara almadan kutuldum ama şoku atlattıktan sonra kaskımı çıkardım montumu çıkardım bişeyim yoktu ama motor yerde yatıyor benzin akıtıyordu kaldırdık yerden…dedim ya aniden neden durduruyonuz trafiği..sizin suçunuz hemen 4-5 tane tpi bozuk adam geldi bak hem arkadan çarptın zaten basmış geliyordun bide suçu bize atma dediler…araç sahibide kendi aracındaki hasara pek takmadı ben tutanak tutalım dedim ehliyetim var sigortamda var…ama tutanak yoktu ve arkadan ben çarptığım için sen suçlusun dediler…birde daha kendime gelemiştim..nişanlımı aradım kazayaptım durumum iyi dedim onlarda telaşlandı…ve motoru kenara çektim biraz kendime geldim..ön grenajda kırık ve çatlaklar vardı motorun diğer tarafları sağlamdı….geri izmire döndüm….şimdi düşünüyorum eğer ön tekeri kilitleyip kayıp düşmeseydim arkadan direk giricektim arabaya…yada sola kayıp düşsem karşı yönden gelen araçların altında kalabilirdim…motorumu satmaya çalıştığım şu günlerde böyle bi olay beni çok üzdü…cana geliceğine mala gelsin diyerek ve ALLAH (C.C) korudu diyerek teselli oluyorum….

İyi ki montumu giymişim yoksa sağ kolum kırılabilirdi yada asfalt yanığı olabilirdi…eldivenlerimi de giyseydim avuç içimde yere sürtdüğünden yanmazadı….rabbim bizleri hertürlü kaza beladan korusun…geri dönüşteki 25 km yi de yusufff yussuuff diye diye geldim….okuduğunuz için teşkrler…..saygılar…

dsc00593q.jpg

montumu giydiğime şükür ediyorum...

dsc00594m.jpg

kolum biraz da olsa zedelendi..

dsc00596y.jpg
[/URL]

motrun ön tarafı hasarlı..
dsc00598z.jpg

dsc00599g.jpg

çamurluk nasıl kırlıdı anlamadım...

dsc00600x.jpg
[/URL]

en çok canımı sıkan fardaki küçük çatlak değiştirmekte istemiyorum fazla hasaryok...
dsc00601w.jpg
[/URL]

Son düzenleme:
şükür sende bir şey yok abi Allah korumuş ... geçmiş olsun motordada pek takılacak şeyler yok

Çok geçmiş olsun. Gerçekten üzüldüm. Yalnız dikkatimi çeken bir olay var, montu giymenize rağmen dirsek zarar görüyorsa, allah korusun giymeseydiniz ne olurdu. Arkadaşlar korumaları her zaman takalım. :rendeer:

Çok geçmiş olsun. Gerçekten üzüldüm. Yalnız dikkatimi çeken bir olay var, montu giymenize rağmen dirsek zarar görüyorsa, allah korusun giymeseydiniz ne olurdu. Arkadaşlar korumaları her zaman takalım. :rendeer:

bende ilk başta anlamamıştım sonradan monta baktım korumalık olan yer sürtmemiş yere.iç tarafı sürmüş....iyiki montu giymiş,m...

Geçmiş olsun arkadaşım.

teşk. abicim sağolasın.....

geçmiş olsun allah korumuş .. daha kötüsü de olabilirdi tekrar geçmiş olsun

Kardeşim çok çok geçmiş olsun,neyse ki daha beteri montun engellemesiyle olmamış,dilerim son kazandır ,boyun sırtın bedeninin hemen tümü üşme anında ki kasılmayla zorlandığından 1 haftaya yakın sana kazayı anımsatacaktır:pale:önerim kas gevşetici alman,tekrar geçmiş olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm

slm geçmıs olsun, ıste bu ınsanlar hem suclu hemde guclu, Altında motosıklet degılde eski kasa dodge 250 demır yığını olsaydı bu adam senın onunde kesınlıkle anı fren yapmazdı.
Bende gecenlerde kendını bılmez kadın ve yanındakı kucuk cocugu vardı, karşıdan karşıya gecerken direk önüne bakıyor. yayalarda tehlıke tabı akrabalıgımız kadınla cogaldı ama ne yapabılırsınkı
Motosıklet trafıkte sıfır dıger ulkelerde trafıktekı konumu nedırkı_?

geçmiş olsun allah korumuş .. daha kötüsü de olabilirdi tekrar geçmiş olsun

Kardeşim çok çok geçmiş olsun,neyse ki daha beteri montun engellemesiyle olmamış,dilerim son kazandır ,boyun sırtın bedeninin hemen tümü üşme anında ki kasılmayla zorlandığından 1 haftaya yakın sana kazayı anımsatacaktır:pale:önerim kas gevşetici alman,tekrar geçmiş olsun

aynen dediğin gibi birde nezle olmuşum felaket...bütün eklem yerlerim ağrıyor..

Kardeşim geçmiş olsun ALLAH cc beterinden saklasın..

allah razı olsun allah birdaha yaşatmasın....

alix çok geçmiş olsun iyi olman sevindirici... inşallah en kötü kazan bu olur arkadaşım...

hafız hafta sonu sınava girdim. sınava girerken üzerimde kask dizlik eldiven ve korumalı montum vardı. 25 kişi kdardık sınava iştirak eden. tek 100 alan kişi varmış o da benim. şimdi yüzlük bir kıyafetle kaza yapmışsın allah saklamış. bir sokak arkaya giderken bile emniyet kemeri bağla diyorlar ya yola çıkarken muhakkak korumaları giymek gerekiyor bu kaza da bize bunu ispat etti. çok geçmiş olsun.

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok geçmiş olsun, motoru takmayın kafaya, o yerine gelir...

alix çok geçmiş olsun iyi olman sevindirici... inşallah en kötü kazan bu olur arkadaşım...

geçmiş olsun arakdaşım..

Geçmiş Olsun... :rendeer:

çok sağolun arkadaşlar allah kimseye kaza bela göstermesin....o gün akşam da annem le kardeşimi niğde ye gönderecektim...ama yetişemedim annemin haberi yok olursa valla beni bindirmez motora artık...

Çok geçmiş olsun. Umarım bu son kazan olur.
O bahsettiğin insanımsılar daha önce de buna benzer kazalara sebep oldular aynı yerde. Orada neredeyse her ay birinin başı yanıyor ve bu adamlar hala aynı tavırla devam; "Arkadan çarptın, sen suçlusun!" İşin yoksa gel de derdini anlat..
Birgün inşallah kalabalık bir ekibe denk gelirler de, kimin kime çarptığını bile anlayamadan derslerini alırlar.
Tekrar geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar