bende kaza yaptım...:S:SALLAH korudu...

Geçmiş olsun.. Allah beterinden korusun.. Allah tüm ikiteker üzerindekileri kazadan beladan korusun..

geçmiş olsun arkadaşım işte ALLAH cc. koruyor bizleri fakat tedbırıde elden bırakmamamız gerek iyiki sıcaha rahmen montunu giymişsin kask bile takmayanlar var.

geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın. iyi olman sevindirici ayrıca korumalarını kullandığın içinde tebrikler.

Çok geçmiş olsun. Umarım bu son kazan olur.
O bahsettiğin insanımsılar daha önce de buna benzer kazalara sebep oldular aynı yerde. Orada neredeyse her ay birinin başı yanıyor ve bu adamlar hala aynı tavırla devam; "Arkadan çarptın, sen suçlusun!" İşin yoksa gel de derdini anlat..
Birgün inşallah kalabalık bir ekibe denk gelirler de, kimin kime çarptığını bile anlayamadan derslerini alırlar.
Tekrar geçmiş olsun.

ben sürekli urla ya giderken o yolu kullanırım hafta sonları sabah erken saatlerde boş olurdu ama akşam inanılmaz bi trafik vardı..birde millet sıcaktan bunalmış heralde saçma sapan araç kullanıyordu güzelyalı sahil yolunda yeşil dalga varya 70 le gidrsen yeşilde geçiyorsun bitane range rover jiipp en sağdayım arkadan sellöktör yapıyo yavaşladım elimle geç nevar diye hareket yaptım adam kırmızı da durmadı...
Geçmiş olsun.. Allah beterinden korusun.. Allah tüm ikiteker üzerindekileri kazadan beladan korusun..

amin....ya bi ara çok korktum dedim son saniyelerim diye ama rabbim korudu...

geçmiş olsun arkadaşım işte ALLAH cc. koruyor bizleri fakat tedbırıde elden bırakmamamız gerek iyiki sıcaha rahmen montunu giymişsin kask bile takmayanlar var.

abi inan o gün felaket bi sıcak vardı ve atlatim eve geldiğimde sıktığımda su çıkıyordu...
geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın. iyi olman sevindirici ayrıca korumalarını kullandığın içinde tebrikler.

sağolasın...valla bazen kendime kızıyordum mont giymiyordum hava iyice sıcakladığından beri ama o gün iyiki giymişim....birde kaskımın hasar görmemesine sevindim..kafamı vurmadım demek ki yere...

Geçmiş olsun. Unutmaya çalışın psikolojik durumunuzu bozmayın. Parolamız daima sakin ve dikkatli olsun.

Motosikleti
ZX12R
geçmiş olsun kanka.. allah c.c tekrarıını yaşatmasın :pale:

geçmiş olsun kardeşim
sağolun teşk...allah kimseye yasatmasın..
Geçmiş olsun. Unutmaya çalışın psikolojik durumunuzu bozmayın. Parolamız daima sakin ve dikkatli olsun.
evet sakin ve dikkat....çok sağolll
sağol gürsel abi...
geçmiş olsun kanka.. allah c.c tekrarıını yaşatmasın :pale:

sağol kanka allah bizleri denyo şöfürlerden korusun....

geçmiş olsun arkadaşım adamlar özürdileyeceklerine birde sucu motorculara yıkıyolar ama inşallah birgün motorcular dünyayı ele geçirsin zalim arabalardan kurtulalım :D

geçmiş olsun arkadaşım adamlar özürdileyeceklerine birde sucu motorculara yıkıyolar ama inşallah birgün motorcular dünyayı ele geçirsin zalim arabalardan kurtulalım :D

sağol arkadaşım...evet ilk suçlu motorcu oluyo zaten hemen yok hızlıydın yok şyleydi falan inşallah bir gün bizleri anlayan şoförlerle karşılaşırız.

geçmiş olsun
sen tut bide suçla Allah ım ya
Her zaman diyorum araç kullanan herkesi 1 kere motora bindireceksin kendi kullanacak ama
o zaman anlarlar bitek

arkadaşlar bu arada kaskımı hiç kontrol etmemiştim akşam olduğu için....kaskta çizik dahi yok demekki kafayı çarpmadım yere...sadece vizörün kenarında bi kaç çizik var onuda kazdan sonra elimden düşürdüğümde olduğunu düşünüyorum...eğer kask ta bi hasar olsaydı üzülürdüm.....

Cok gecmis olsun:rendeer:
Korumalarina giyindigine o kadar sevindimki:cherry:

Iyiken giymissin - keske giyseydim demek zorunda kalmamak o kadar güzelki:p

Allah hepimizi kazadan beladan korusun:)

Cok gecmis olsun:rendeer:
Korumalarina giyindigine o kadar sevindimki:cherry:

Iyiken giymissin - keske giyseydim demek zorunda kalmamak o kadar güzelki:p

Allah hepimizi kazadan beladan korusun:)

evet çok haklısınız iyi giymişim derken şuan sağ salim olamama seviniyorum...kırık bir kolla da yazabilirdim bu yzıyı....iyi dilekleriniz için teşk...bir haftadır binmiyorum motoruma özledim...tamir ettircem parça fiyatlarını aldım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar