vay vay vay kimler gelmiş abi harbiden ayıp ettin ne dedik ki şimdi adam intahar etsin:queen:fatih ile koray..intihar sebebi gibi adamlarsınız:mrgreen:
vay vay vay kimler gelmiş abi harbiden ayıp ettin ne dedik ki şimdi adam intahar etsin:queen:fatih ile koray..intihar sebebi gibi adamlarsınız:mrgreen:
daha nediceniz motoru aldığına pişman etceniz adamı..:mrgreen:vay vay vay kimler gelmiş abi harbiden ayıp ettin ne dedik ki şimdi adam intahar etsin:queen:
abi bak irfan abi bizden kurtulmak için motoru değiştiriyor ama rotella ahmet i o kıvama getiremedik dahadaha nediceniz motoru aldığına pişman etceniz adamı..:mrgreen:
bak sen...irfana parayı bulmuş..şaka bi yana hayırlısı olsun kardeşimizeabi bak irfan abi bizden kurtulmak için motoru değiştiriyor ama rotella ahmet i o kıvama getiremedik daha![]()
yok be yav...hemşo..gönlünüzce takılın...uyuyacam dersen o ayrı..:mrgreen:benim ilk üye olduğumda..bi arkkadaş vardı hep takılırdı. bana onun sayesinde kalmıştım bu sitede..takılmak güzel..tmm abi sen nasıl istersen artık bu sayfaya ileti yazmayacağım sen izin verene kadar bu işleri bıraktım:king:
ama izin vereceğin zaman bi özel mesaj atarsan iyi olur yani korktu kaçtı demesinler arkamızdan:queen:
şııt ahmet. korayı yağmurlu havada fatihi de sisli havada indireyim istersen..:queen:.salacam ulan meziti üzerinize,,,,zargana sürüsüüüüü:queen:
şııt ahmet. korayı yağmurlu havada fatihi de sisli havada indireyim istersen..:queen:.
oo mezit abi sen ne ayaksın indereyim vs delikanlıyı bozar benden demesi....:jocolor:şııt ahmet. korayı yağmurlu havada fatihi de sisli havada indireyim istersen..:queen:.
hemen de nem kapıyonuz.:mrgreen:yiyin garii ayıp ediyon:mrgreen:oo mezit abi sen ne ayaksın indereyim vs delikanlıyı bozar benden demesi....:jocolor:
sen daha koray kankam la bizi bilmiyon galiba adamı yeriz hemde kılçıklarıyla beraberl:
hemen de nem kapıyonuz.:mrgreen:yiyin garii ayıp ediyon:mrgreen: