Bende Hondacı oldum...

abi bak irfan abi bizden kurtulmak için motoru değiştiriyor ama rotella ahmet i o kıvama getiremedik daha:p
bak sen...irfana parayı bulmuş..şaka bi yana hayırlısı olsun kardeşimize:).. şokella ahmeti de rahat bırakın az..:mrgreen:

F54

tmm abi sen nasıl istersen artık bu sayfaya ileti yazmayacağım sen izin verene kadar bu işleri bıraktım:king:
ama izin vereceğin zaman bi özel mesaj atarsan iyi olur yani korktu kaçtı demesinler arkamızdan:queen:

hayırlı olsun güle güle kullan cbf den nefret ederim ama tabiki senin adına sevindim :)

tmm abi sen nasıl istersen artık bu sayfaya ileti yazmayacağım sen izin verene kadar bu işleri bıraktım:king:
ama izin vereceğin zaman bi özel mesaj atarsan iyi olur yani korktu kaçtı demesinler arkamızdan:queen:
yok be yav...hemşo..gönlünüzce takılın...uyuyacam dersen o ayrı..:mrgreen:benim ilk üye olduğumda..bi arkkadaş vardı hep takılırdı. bana onun sayesinde kalmıştım bu sitede..takılmak güzel..:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
salacam ulan meziti üzerinize,,,,zargana sürüsüüüüü:queen:

F54

yok abi sen adamı rahat bırakın dedin artık ben karışmam isterse köylü modeli alsın yani:queen:

şııt ahmet. korayı yağmurlu havada fatihi de sisli havada indireyim istersen..:queen:.

gerek yok hemşo,ikisinide açık havada indirişini izlmek isityorum:) gözlerindeki korkuyu dudaklarındaki yusuflayışları okumak istiyorum,bunu bana ver yeter :)

F54

şııt ahmet. korayı yağmurlu havada fatihi de sisli havada indireyim istersen..:queen:.
oo mezit abi sen ne ayaksın indereyim vs delikanlıyı bozar benden demesi....:jocolor:
sen daha koray kankam la bizi bilmiyon galiba adamı yeriz hemde kılçıklarıyla beraber:pl:

oo mezit abi sen ne ayaksın indereyim vs delikanlıyı bozar benden demesi....:jocolor:
sen daha koray kankam la bizi bilmiyon galiba adamı yeriz hemde kılçıklarıyla beraber:pl:
hemen de nem kapıyonuz.:mrgreen:yiyin garii ayıp ediyon:mrgreen:

hemen de nem kapıyonuz.:mrgreen:yiyin garii ayıp ediyon:mrgreen:

Bulaşma mezit,bunlar çapraza bi alırsa seni irfandan benden beter ederler,bak irfanımıda küstürdüler adam bir geliyor bin türlü laf yiyor şamata gırgır niyetine....

...tebrik,taziye yerini cbf-ybr düşmanlığına bırakmadan,Yöneticiler tarafından konunun kapatılmasını rica ediyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar