Bende Geldim! Evet Evet !:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar meraba:)

Bennde katıldım aranıza ,:)
bir sürü sorum sorunum derdim tasam muhabbetim var:)

paylaşmak için geldim sizinle az cok..
Bende bi adet minik:) klasik asya 125 t var kensdisini adı Da BENJAMIN:)

1 senedir kullanıyorum hatta problemsiz kullanıyorum denebilri ufak şeyler dışında.:)
ama artık işler değişiyor gibi ben işi büyütmek ve küçüklüğümden beri cko istediğim bi chopper model sahibi olmak istiorum.
ama daha fikren sadece yeni bu durum..

Modele karar veremiyorum bi kaç model var kafamda ama..

neyse aynı zamanda Zeynep ben:)
memnun oldum şimdiden.

Hoşgeldin. Chopper yerine Cruiser dense daha uygun olurdu. Ben kadın olsam şahsen motosikletin ağırlığına dikkat ederdim zira gerek dur kalklarda, gerek dar virajlarda, gerekse park ederken, özetle ayaklarının yere basması gerektiği yerlerde ya da başka bir deyişle fizik güç gerektiren yerlerde sıkıntı yaşamamak için 250cc motosikletler içerisinde bir tercih yapardım. Aksi halde sıkıntılı olur.

Gene de sen gözüne kestirdiğini al tabi. Başkalarının fikirleri bir yere kadar önemli. Önemli olan senin istek ve becerin. Şimdiden hayırlı olsun.

umarım..teşekkür ederim:)

Şimdi bakyıorum söledikleri forum başlıklarına ama yinede burdanda sorayım istedim.

bana Tavsiye edebileceğiniz,
Cruiser modeller varmı?
vitesli kullanmayı onla öğrenebileceğim, cok fazla uçuk fiyaltarda olmayan,
ama sonrada uzun süre değiştirimeyi düşünmediiğim güzel bi model istiyorum..

honda rebel
kawasaki EN 500
dragstar 250

düşündüklerim arasında..daha bana söylebilceğiniz bişiler varmı
yoksa başka başlık altınamı gidiym ben:):)

hem motorda hem forumda cok yeniyim:)
itraf ediyorum:)

Ben olsam dragstar 250 alırdım. Bir kere o klasik görünüşüne bayılıyorum. Zarafet abidesi adeta.. Kawasaki EN 500 daha iri kıyım gibi üstelik V-twin motor değil... Honda Rebel konusunda bilgim yok. Bilgisi olan arkadaşlar fikirlerini beyan edecektir.

Son düzenleme:
ay cok teşekkürler:)

ama galiba ben hyosung gv 250 lilikte karar vermeye başlıyorum demin forumdada okurken ki daha bitirmedim okumayı ama gayet iyi gözüküo hem cokda ağır bi motor diilmiş sanırsam...

ay ay cokda güzel

ne diosunuz?

araştırmaya devam ediym dimi? sonra hem cok uygun fiyata bi tane bulcam eminim cok şanslıyımdır ben ama yardımlarınızı yorumlarınızı kesmeyin ehehehe:)

abiler ablalar:)

...forumdada okurken ki daha bitirmedim okumayı ama gayet iyi gözüküo hem cokda ağır bi motor diilmiş sanırsam...

ay ay cokda güzel

ne diosunuz?

araştırmaya devam ediym dimi? sonra hem cok uygun fiyata bi tane bulcam eminim...

İmla kurallarına uyalım diyorum ben şahsen =) Ayrıca hoşgeldiniz. Bu konularda çok aceleci olmamak lazım. Mümkün olduğunca araştırdıktan sonra kullanıcı yorumlarını göz önünde bulundurup nihai kararı vermek en iyisi.

hoşgeldin arkadaşım umarım herşey gönlünce olur bu sitede motorsiklet için aradıgın her bilgiyi fazlasıyla bulacaksın emin ol bu arada
bu hafta sonu gezi var geliyosun dimi:cherry:

biraz geç oldu ama, aramıza hoşgeldin :rendeer:
sana tavsiyem düşük fiyatta bişey al(keeway süperlight gibii) ,tam olarak öğrendıkten sonra hosuna gıden kafana yatan bir motor al ...

İmla kurallarına uyalım diyorum ben şahsen =) Ayrıca hoşgeldiniz. Bu konularda çok aceleci olmamak lazım. Mümkün olduğunca araştırdıktan sonra kullanıcı yorumlarını göz önünde bulundurup nihai kararı vermek en iyisi.

imla kuralları konusunda yardımcı olamiicam şahsen:( böle yazıyorum cokda anlaşılır olduğuma inanıyorum bu konuda problem cıkıcaksa konuşmam daha iyi olur:)

bende zaten bu yüzden yorumlarını bekliyorum diyorum acele karar verdiğim yok zaten , bilmediğimden ötürü herkesin yorumlarını bekliyorum yazdım onlarca kez..

yine de (de ayrı) teşekkür ederim!!!

ama galiba ben hyosung gv 250 lilikte karar vermeye başlıyorum demin forumdada okurken ki daha bitirmedim okumayı ama gayet iyi gözüküo hem cokda ağır bi motor diilmiş sanırsam...

ay ay cokda güzel

ne diosunuz?

araştırmaya devam ediym dimi? sonra hem cok uygun fiyata bi tane bulcam eminim cok şanslıyımdır ben ama yardımlarınızı yorumlarınızı kesmeyin ehehehe:)

abiler ablalar:)

Hyosung GV250 çok zarif bir motor. Bizzat müşahade etmiştim yakından. Ama 7.750 civarıdır sıfır fiyatı. Çok ta az bir para değil bence. Dragstar 250 temiz denk gelirse onu alırdım ben olsam... Dragstar'ın heybeti GV 250'de yok diye düşünüyorum.

imla kuralları konusunda yardımcı olamiicam şahsen:( böle yazıyorum cokda anlaşılır olduğuma inanıyorum bu konuda problem cıkıcaksa konuşmam daha iyi olur:)

Sen yeter ki düzeltmek iste gerisi kolay. Chopper ile cruiser konusunda kesin kararlı mısın ?

umarım..teşekkür ederim:)

Şimdi bakyıorum söledikleri forum başlıklarına ama yinede burdanda sorayım istedim.

bana Tavsiye edebileceğiniz,
Cruiser modeller varmı?
vitesli kullanmayı onla öğrenebileceğim, cok fazla uçuk fiyaltarda olmayan,
ama sonrada uzun süre değiştirimeyi düşünmediiğim güzel bi model istiyorum..

honda rebel
kawasaki EN 500
dragstar 250

düşündüklerim arasında..daha bana söylebilceğiniz bişiler varmı
yoksa başka başlık altınamı gidiym ben:):)

hem motorda hem forumda cok yeniyim:)
itraf ediyorum:)

kawasaki en500 alabilirsin bence çok iyi motor hemde daha sonra 250lik aldığınızda ilerde yükseltmek isteyeceksiniz en azından 500'lük motor tork ve gücüyle sizi daha uzun bir süre tatmin eder ve kawasakinin sürücü için diyorum selesi en rahat motorlardan :cat:
acemilik konusuna gelince zaten hız yapmak üzerine kurulu olmadıkları için bu motorlar 600cc'ye kadar rahatlıkla alıp alışıp kullanabileceğiniz bir tarz bu motorlar bence sorunsuz kullanılabilir tecrübe edilebilinir motorla scooter kullandığınızdan dolayı bir trafik tecrübeniz var nede olsa :cat:

EN500 biraz ağır kaçacaktır.
Tecrübenizi ve boyunuzu bilmiyorum. Ortalama bir türk genç kızı olarak 160 165 olduğunuzu varsayalım. Vitesli kullanmaya yeni başlayacaksanız maliyet açısından çinli modellere göz gezdirin derim. Maliyeti çok da önemli değil uzun yıllar binmek istediğim bir motorsiklet istiyorum diyorsanız Venox'u tavsiye ederim. Kısa bir süre kullandım.çok keyifli bir motorsiklet.
http://images.google.com.tr/images?...&sa=X&oi=image_result_group&resnum=4&ct=title

her motora bir alışma süresi vardır ağır yada hafif olsun fark etmez bunları her arkadaş yaşar sen 1000cc motor kullanırsın ama 250 cc motoru düşürebilirsin her motorun tepkileri gidişi vs farklıdır...

ben yinede en500 derim :cat: sağlamlılık ve dayanıklılık açısından

Bence Chopper a pek yanaşma çünkü ilk vitesli motosikletin oalcak ve duruşlarda vites küçültmek zorundasın kalkmak için dengeni kaybedip motoru devirebilirsin her yeni başlayana önerdiğim gibi sana da CBR-125 önerebilirim :) Sende katıl aramıza :rendeer:

eyüp 2 motorun kullanım şekli vs hepsi farklı arkadaş chooper tarzından hoşlanıyor

çinli gösterge kullanmıştır belki :p

hehehe skull işin ucuzuna kaçmış galiba :mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar