Bende Geldim! Evet Evet !:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
öncelikle hoşgeldin. her yeni motorcu aileye katılan yeni biri demektir ve sevinçle karşılanır. sonralıkla aradığın modeller arasında EN500 olduğunu gördüm bir En500 sürücüsü olarak asya 125 t den sonra şiddetle tavsiye ETMİYORUM. özellikle de ilk vitesli motorun olarak. foruma pek fazla mesaj atmam genelde ama daha önce de motorumla ilgili bilgilendirmek adına bir arkadaşımız için aynısını yazmıştım: EN500 benim ilk motorum (sahip olduğum anlamında) ve vitesliye başlamak için çok ağır. şimdiki aklım olsaydı kuvvetle muhtemel bu motorla başlamazdım. ikincisi ak besafesi biraz geniş bu da menavra kabiliyeti asya kadar kesinlikle değil demek. motoru çok güçlü gelecek ama orası çok önemli değil önemli olan 100 km de 6 lt yakıyo asyadan sonra cebin yanıyomuş gibi hissedersin haberin olsun. son olarak mutlaka yokuş üstünde dur kalk yapacağını ve çok büyük ihtimalle dur ama kalkama stop ettir durumu yaşayacağını bildiğim için yokuşta kendini rahat hissedebileceğin bir model öneririm.

mesajların tamamını okumadım ama son mesajlarda gördüğüm kadarıyla senin de aklına GV250 Aquila düşmüş sanırsam. canlı canlı ilk defa geçen hafta sonu şile gezisinde gördüm. selesi daha alçak, aks mesafesi daha kısa, v motor, ve en önemlisi 250 lik olduğu için daha az yakıyo. yani aklına düşücek kadar var. bi de tavsiye ettiler mi bilmiyorum regal raptor u da tavsiye eden çok kişi var yazılmamışsa ben yazmış olayım, bi incele.

yeni motorunu kazasız kullanman ve bol bol gezilere katılman dileğiyle tekrardan hoşgeldin

Super Moderator
"Hoşgeldin"den ziyade hoşsohbet olmuş bir tanışma başlığına daha burada son verirken, diğer konularda görüşmek üzere diyor, sıradaki parçayı tüm hoşgelenlere armağan ediyoruz...:p

Bu arada hoşgeldin Chloe... Forumun diğer yerlerinde de görmekten mutluluk duyarız artık...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar