Bende Geldim! Evet Evet !:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoşgeldinnnn.... Peki Chopper türünde istediğin bir model varmı ? Katılımcı olman dileğiyle görüşürüz ... :rendeer:

demin belirtmiştim işte :) honda rebel
kawasaki EN 500
dragstar 250
şeklinde ama bide venox katıldı sanırsam bugün onun hakkında yazılanlara bakyıorumda hala kilosunu öğrenemedim onun cok aar gözüküo:)

Peki kalıplı bi yapın mı var yoksa benim gibi zayıf bişeymisin :)

Hoşgeldin.Cruiser kullanmak isteyen bayan zor rastlanılan bir durum.Zira kilo olarak biraz hantal motorlar.Ben genede ilk motorum olan Hyosung GV250 yi öneririm.22000 km yolun ardından sattım.Bir gün olsun yolda bırakmadı.Hafif sayılabilir 170 kilo civarı...Sele yüksekliğide düşüktür...

Son düzenleme:
ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ :rendeer: DOĞRU ADRESTESINIZ İNŞALLAH KALICI VE KATILIMCI OLURSUNUZ EMİNİM ÖĞRENECEĞİNİZ OLDUĞU GİBİ BİZİMDE SİZDEN ÖĞRENECEKLERIMIZ OLACAKTIR PAYLAŞIMLARINIZIN DEVAMINI DİLERİM:cat:

1.60 boyum var bi kere benim:) cokda zayıf sayılmam.. ama cokda aar bi motor kaldırabileğimi düşünmüyorum.. o yüzden kilosu cok önemli ki 170 kilo fena diil gibi duruyp shuanki küçük 100 kilo:)

1.60 boyum var bi kere benim:) cokda zayıf sayılmam.. ama cokda aar bi motor kaldırabileğimi düşünmüyorum.. o yüzden kilosu cok önemli ki 170 kilo fena diil gibi duruyp shuanki küçük 100 kilo:)

Bence Chopper a pek yanaşma çünkü ilk vitesli motosikletin oalcak ve duruşlarda vites küçültmek zorundasın kalkmak için dengeni kaybedip motoru devirebilirsin her yeni başlayana önerdiğim gibi sana da CBR-125 önerebilirim :) Sende katıl aramıza :rendeer:

bu topic uzar gider... klasik bir yeni bayan üye sendromudur MT'nin

ÖLemidir? Olsun yinede ben yanlış niyetlerin olmadığı inancındaydım. öle düşünmeye devam edicem. terbiyemiz sınıları içersinde motorsiklet forumunda olduğunu farkında olan arkadaşlarla konuşmaya calışırım
yorumun için teşekkür ederim

keşke bi hoşgeldinde deseydin sadece hoşgeldin diyen arkadaşları iğnelemeden önce.

ama yinede teşekkür ederim:)

hoşbuldum:)

Hoşgeldiniz.

Acemiliğinizi atmanız , ve cruiser tipi motorun temel kullanım inceliklerini çözmeniz açısından , çin malı motosiklet ile başlayabilirsiniz.

Benim tavsiye edeceğim model Bisan Lifan Roadstar 250. Duyumlarıma göre , çinliler arasında kaliteli bir motosiklet.

Bunun dışında , Hyosung Gv250 de iyi bir seçenek...
Fakat temiz Dragstar 250 bulursanız , neden olmasın.

Seçim sizin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aramıza hosgeldın zeynep gezılerde gorusmek uzere

hoşbulduk..evet bütün sölediiniz modeller cok güzel duruo hyosung gv 250 yide pek beğendim uygun fiyatlarıda var ama tabi anlayan birileriyle gidip bakmak gerekçek ...

ay cok teşekkür ederim efendim
umarım güzel şeyler olmaya devam edicek ve benimde güzel bana uygun bi cruiser bulucaz..

teşekkür ederim herkese...cevapların devamını dilerim

merhaba zeynep hoşgeldin.

darısı benim kız arkadaşımın başına oda motorcu olacak inşallah bu yaz.onun adı da zeynep.benim 125zn'yi ona vericem.senin motorun kardeşi sayılır.

slm

merhaba arkadaşlar bende aranıza cok yeni yani şimdi katıldım. henüz bir motorum yok ama olacak. azimliyim. bu arada izmir de oturuyorum. şimdiden hepinize slm lar.

günaydın asrkadaşlar :D bana motor tavsiyelerine devam ediyoruz dimi :):)hyosung 250 gv hakkında ne düşünüosunzu arkadaşlar olmazmı sizcede vitesliye geçerken ne dir durumu 170 kiloymuş sanırsam sadece ..bana iyi gibi geldi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar