Bende geldim bende ! :)

hoşgeldin... kazasız güzel günlerde kullan motorunu.. en kısa zamanda aramızda görmek isteriz seni... mesela İstanbuldaysan 1 Nisan Kahvaltısına ne dersin ??? Çengelköyde Çınaraltında olacağız 11:00 de....

Sende geldin sende
Ne de güzelsin öyle
Her şeyi okudum dersin amme
Gidersin 600f alırsın emme

:p:pŞAir olmalıymısım

starsailor ve cewaplayan herkeze teşekkürler içimi rahatlattınız:)rüyamda bile cbr 125 görüyorum manyaklaştım galiba önce motoru sonra da hemen ehliyetimi almayı düşünüyorum yani onla başlayıp onla dewam etmek daha mantıklı geliyor..
herkeze kazasız sağlıklı sürüşler diliyorum

bence manyaklaşmamışsın aksine çok akıllıca bir seçim.tasarımı güsel ve ufak tefek biri için uygun bir motor.

Ayaklarımın yere basması motor a ilk başlamam için daha ii bence.Şişko deilim 61 kiloyum 125 lik beni taşır sanırım yoksa axi takdirde bunalıma girmeme sebebiyet verecek cbr

hoşgeldin aramıza motor tercihin bana göre yanlış ama olsun inşallah kazasız belasız sürersin

Ayaklarımın yere basması motor a ilk başlamam için daha ii bence.Şişko deilim 61 kiloyum 125 lik beni taşır sanırım yoksa axi takdirde bunalıma girmeme sebebiyet verecek cbr

cbr bencede cbf ten çok daha güzel.hem bu kadar içinde tutku oluşturduysa iş bitmiştir artık.bir kadının beynine,kalbine gireni elde etmesine hiçbirşey engel olamaz.ayakkabıdan biliyorum :)

teşekkürler arkadaşlarrr,gecenin 11 de gittim valla cbr bakmaya üzerinde irimi kaldım ne, yane biraz midilliye binmiş gibi kaldım ama umurumda deil gidonu ve ağırlığı tam bana göre:)atak evet ama neyle alışırsan öle gider zaten bunuda kulanamazsam yetenek yok demektir zorlamanın anlamı yok ,sonuçta motor yetenek işi..

demiştim,bir kadına ne saat nede motorun kazalı olması engel oluyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar