Bende geldim bende ! :)

selamlar 2 yıldır üyeyim önce burnumu çeke çeke bütün mesajları okudum, sonra Ağustos'da ehliyetimi aldım...

sonra küçük motorla başlanması gerekli denilen tüm mesajları bir daha okuduktan sonra (okuduğunu iyi anlayan birisi olarak..çünki anlamasam hayabusa alırdım:) herhalde) 2006 CBR 600F aldım...

2 gündür sokaklarda geziyorum, şimdilik memnunum beni rahatsız eden tek şey ilk sahibinin takdırdığı devil eksoz... (rahatsızlığın nedeni sesi değil ... aksine sesten çok memnunum beni rahatsız eden şey bir polis tarafından ceza yazılma korkusu)...

ilk yapılacak grup etkinliğine katılma ümidi ile sevgiyle kalın
:bounce:

sonra küçük motorla başlanması gerekli denilen tüm mesajları bir daha okuduktan sonra (okuduğunu iyi anlayan birisi olarak..çünki anlamasam hayabusa alırdım:) herhalde) 2006 CBR 600F aldım...

sen şimdi okuduğunu anladın gittin "küçük motor" 600F mi aldın..? Bravo gerçekten, çok iyi anlamışsın okuduğunu...:pr:

merhaba.. aramıza hoşgeldin...hayırlı ugurlu olsun ..kazasız keyifli sürüşler dilerim...

Sende Hosgeldİnn 600f Hadi Hayirlisi (kazasiz Belasiz İnŞallah)

Hoşgeldizin...Allaha herkeze kazasız,belasız,keyifli ve sağlılı şürüşler nasip etsin

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba,bende yeniyim çaylak:).Motor tecrübem sadece artçı olarak var az bişiyde bizim chooper ı kullanma girişimim var motor 15o cc lik ama bana ağır geldi gidonu ben deil gidon beni yönettiği gibi arka frenide kullanamıyorum.Yani eminim motor bu şapşal üzerimde ne arıyor diodur.
Benim en çok isteğim ilk motor olarak cbr 125 r almak aşığım görüntüsüne hatta laptopumda bile wall paper fakat arkadaşlar onu kullanmamın daha zor geliceğini atak bir makine olduğunu ,ve gidon küçük olduğu için zorlanacağımı söylüyorlar.lÜTFEN BİRİLERİ BİŞİ SÖLESİN BANAAAA...

"avukatka",en azından bu motorun şakasının olmadığını unutma.Belli bir süre(bayağı uzun olmasını dilerim) yoğun trafikte kullanma.Mutlaka bir eğitimciden ders al.Zira altındaki makina dehşet devirlerde dehşet güçler üreten bir alet.Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.

hoşgeldinn:rendeer: gerçekten küçük motor almışsınn bravo :queen: :queen:

okadar "küçük cc li motorla başlanır" topiclerini okuduktan sonra gidip küçüçük minnacık ccli yani 600 f ile başlanman bizleri çok iyi anladıgını gösteriyor.bu sağduyulu davranışından dolayı seni kutluyorum arkadaşım :rendeer: :queen: :queen:

NOT:arkadaşlar sanırım biz kendimizi tam olarak ifade edemiyoruz. küçük cc deyince millet 600cc anlıyor demek. ulen bende diyorum küçük cc önerdigimiz millet niye gidip 600 cc alıyor. demek sorun bizde bundan sonra millete küçük cc ile degil minnacık ufacık cc ile başlayın demek lazım:mrgreen:

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Vallahi dediğim gibi ince eleyip sık dokuduktan sonra 600'de karar kıldım...
Bana kalsa 1000'likten aşağı olmazdı :)
neyse bir süre böyle küçük motorla idare edip sonra hayabusa'sa geçeriz inşallah...
(Şaka şaka... hoşbulduk tekrar..)

Dostum,kontrolü sende olduktan sonra hiç önemli değil...Yeter ki gücü kontrol etmesini bil...Düşük cc'lerde de kaza yapılıyor ve ölümle,yaralanmayla sonuçlanıyor !
Hayırlı Olsun !

Arkadaşlar merhaba,bende yeniyim çaylak:).Motor tecrübem sadece artçı olarak var az bişiyde bizim chooper ı kullanma girişimim var motor 15o cc lik ama bana ağır geldi gidonu ben deil gidon beni yönettiği gibi arka frenide kullanamıyorum.Yani eminim motor bu şapşal üzerimde ne arıyor diodur.
Benim en çok isteğim ilk motor olarak cbr 125 r almak aşığım görüntüsüne hatta laptopumda bile wall paper fakat arkadaşlar onu kullanmamın daha zor geliceğini atak bir makine olduğunu ,ve gidon küçük olduğu için zorlanacağımı söylüyorlar.lÜTFEN BİRİLERİ BİŞİ SÖLESİN BANAAAA...

cbr 125 kullanıyorum ve ilk motosikletim.Atak bir makine falan da değil üstelik abartmasınlar :) Ben bir bayan olarak çok memnunum ,şiddetle tavsiye ederim için rahat olsun..
Hoşgeldin bu arada:rendeer:
avukatka sen de hoşgeldin :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar