bende değiştirdim..resim eklemeden olmazdı :)

bayramdan birkaç gün önce bursadan aldığım motosikletimin devir işlemlerinide bitirdim çokşükür..birde resim ekleyeyim dedim sıcak sıcak

Hayırlısı olsun ama daha fırfırlı deri çantalar var bunlar çok sade olmuş gibi.

güzel olmuş ama ben motorda sadeliktn yanayım yani o çantalar benim hoşuma gitmiyor ama zevkler farklıdır. kazasız sürüşler h olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı uğurlu olsun...bol km ler...:)

iyi dilekleriniz için teşekkürler..kimisi sade sever kimi caf caflı ama çantalar benim için olmassa olmazlardan..sık sık yalova'ya gidip annemin yaptığı yemeklerden getirdiğim için bulabildiğim enbüyük boy çantaları alıp taktım :)

Hayırlı uğurlu olsun dostum kazasız belasız sürüşler dilerim

Mersin İl Temsilcisi
abicim, bu iş bu kadar... sen en az 2 yıla hazırsın derim... ışıl ışıl maşallah :)
bende 1 sene kadar kullandım ve çok çok memnundum. şehir içi ve şehirlerarası bir cruiser :) hem de full... Allah kaza-bela göstermesin kardeşim :)

Güle güle kullan, Allah kaza bela göstermesin.

iyi dilekleriniz için teşekkürler..kimisi sade sever kimi caf caflı ama çantalar benim için olmassa olmazlardan..sık sık yalova'ya gidip annemin yaptığı yemeklerden getirdiğim için bulabildiğim enbüyük boy çantaları alıp taktım :)

Bavul ticareti mi yapıcaksın diye soracaktım ama sen gerekçeyi yazmışsın. Ben de Çanakkale ye gittiğimde çantalarımı salça,reçel,peynir,yaprak sarması gibi envai çeşit köy mahsülü ile dönüyorum. O çantalar bile küçük gelebilir yedekte sırt çantası da bulundur. haberin olsun.

üff makinaya bak.:cherry: Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin tekerin yere düz bassın.

hayırlı olsun güle güle kazasız belasız bol kmler yaparsın inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar