Bende çinçon cu oldum:)))

Dün itibari ile bende çinci oldum:wiinkk:Evet dün itibari ile mondial in yeni çıkardığı model olan 150 mc den bir tanesinin sahibi oldum.
Uzun zamandır küçük cc li bir moosiklet almayı düşünüyordum.İkamet ettiğim sahil kasabasından İzmir e(70 km.)gidip gelmek için ekonomik bir motosiklet arayışı içerisindeydim.Bir kaç gün önce nette mondial 150 mc yi görüp merak ettim ve bir mondial bayisine gidip görmek istedim.Daha bayiye girmeden kapıda gördüğüm mc çok hoşuma gitti ve kapıya çıkan bayiye hemen kredi kartını uzattım ve aldım dedim.:queen:
Gözlemlediğim kadarı ile çok güçlü bir makinası var.beşinci vitese aldıktan sonra biraz gazlayınca 100 km.yi görüverdi.üzerinde ben olmama rağmen:mrgreen:120 kg. yelken gibi bir adam taşıdı yani:queen:60-70 kg.lık biriyle kaç yapar artık düşünün:silent:Arka dişli bir kaç diş küçültülürse çok daha fazla süratlere çıkacağına eminim.Zira birinci vites fuzili konmuş gibi duruyor.Üzerinde ben olmama rağmen 2.vistele çok rahat kalkıp yürüyor.
Bu arada üzernde 60 kg.lık adam bulunan ybr ile yaptığımız drakta 2. viteste ybr aynadan görünmeye başlamıştı bile.:queen:
Yakıt sarfiyatını daha ölçemedim.Eğer olumlu bir yakıt sarfiyatı olursa,piyasada ybr satışlarını bayağı zorlar gibi geliyor bu makina.:bounce:

Ben de bu motor için bir kurban arıyodum buldum :cherry: Şaka bir yana özellikleri ile benim de ilgimi çeken bir motor.zamanla motor ile ilgili paylaşımlarınız devamını rica ediyorum...

KAç bg? 3milyarı bir çinliye vermek ne kadar doğru tartışılır :) Hayırlı olsun.

Adana İl Temsilcisi
hayırlı olsun necati kardeş.güle güle kazasız belasız kullanman dileklerimle.ADANA'dan sevgilerimle.

Abi bu motoru bende gördüm tipi filan çok güzel ama kullanan yoktu hayırlı olsun artık fotoları görüşlerini teknik özellikleri artısıyla eksisiyle yazarsın...

abicim hayırlı olsun kazasız zevki sefalı sürüşler :) bende çinçoncu olucam bugüb kadıköye 125 zn'cigi görmeye gidicem var mı orda gösterebilecegim yakın bir usta tanıdık ildik anlayan vs yardmcı olursanız sevinirim:)

Dün itibari ile bende çinci oldum:wiinkk:Evet dün itibari ile mondial in yeni çıkardığı model olan 150 mc den bir tanesinin sahibi oldum.
Uzun zamandır küçük cc li bir moosiklet almayı düşünüyordum.İkamet ettiğim sahil kasabasından İzmir e(70 km.)gidip gelmek için ekonomik bir motosiklet arayışı içerisindeydim.Bir kaç gün önce nette mondial 150 mc yi görüp merak ettim ve bir mondial bayisine gidip görmek istedim.Daha bayiye girmeden kapıda gördüğüm mc çok hoşuma gitti ve kapıya çıkan bayiye hemen kredi kartını uzattım ve aldım dedim.:queen:
Gözlemlediğim kadarı ile çok güçlü bir makinası var.beşinci vitese aldıktan sonra biraz gazlayınca 100 km.yi görüverdi.üzerinde ben olmama rağmen:mrgreen:120 kg. yelken gibi bir adam taşıdı yani:queen:60-70 kg.lık biriyle kaç yapar artık düşünün:silent:Arka dişli bir kaç diş küçültülürse çok daha fazla süratlere çıkacağına eminim.Zira birinci vites fuzili konmuş gibi duruyor.Üzerinde ben olmama rağmen 2.vistele çok rahat kalkıp yürüyor.
Bu arada üzernde 60 kg.lık adam bulunan ybr ile yaptığımız drakta 2. viteste ybr aynadan görünmeye başlamıştı bile.:queen:
Yakıt sarfiyatını daha ölçemedim.Eğer olumlu bir yakıt sarfiyatı olursa,piyasada ybr satışlarını bayağı zorlar gibi geliyor bu makina.:bounce:

hayırlı olsun. :rendeer:

zaman ilerledikçe bu motorla yaşadığınız tecrübeleri anlatmaya devam edebilir misiniz..? forumda mondialin yeni modellerini (150 mc ve 150 mr) merak eden insanlar var. tecrübeli birisinin ağzından bu motor hakkında yorum olmak faydalı olabilir. :cat:

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Forumun bu motoru ilk kullanıcısı olarak deneyimlerinizi mutlaka bekliyoruz :) Bu modelin danışmanı siz oldunuz artık.

gule gule kullanin tipi sinifinda ki motorlara gore gayet guzel ama mondial iste :) insallah sizi uzmez

Hayırlı Olsun Güle Güle Kullan Bİrşey Rica Edeyim Senden.

İbrelerin Fotoğrafını Çekip Eklermisin Konuya ?

Motosikleti yeni gördüm.Çeşitlilik,alternatif vb. yönleri artırdığından güzel bi motosiklet olmuş,150mc.

Hayırlı olsun.

Sitesinden gördüğüm kadarı ile o parayı hak edecek bir motor değil.
Çok cılız bir motor olmuş. Ucuz ve ekonomik motor olarak Elite 100 yada benzeri bir motor tercih edebilirdiniz. 100cc benzini koklayıp, o kadar ağırlığa rağmen 100 km görebiliyor
Eski 125cc motorumla 115 km görüyor. 150 km de 10 TL yakıyordu. Adam gibi gidersen daha da az yakıyor :) Birde 100 cc lerde vergi alınmıyor. Bilmeyenlere hatırlatma.

Ancak zevk kişiye göre değişir. O yüzden yorumumu çok da ciddiye almayın.
Bana güzel geleni siz, Size güzel geleni de ben sevmeyebilirim.
Belkide yakından incelesem duygu ve düşüncelerim değişir.

Her şeye rağmen motorunuz hayırlı olsun.
Kazasız belasız günlerde kullanmanız dileklerimle.

Son düzenleme:

abi şu titreşimi bi yazsaydın keşke ya nolur şöle iyi veya kötü GÜZEL bi yorum yap.

Ben de bu motor için bir kurban arıyodum buldum :cherry: Şaka bir yana özellikleri ile benim de ilgimi çeken bir motor.zamanla motor ile ilgili paylaşımlarınız devamını rica ediyorum...

İlk kurban ben oluyorum anlaşılan:p
Aslında verdiğiniz parayı hakeden bir makina.Az önce kısa bir turdan geldim.Gayet iyi idi.Ancak yola çıkmadan önce bütün civataları elden geçirmek gerekiyor.malesefki servisler motoru teslim ederken sadece aküyü takıyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:08 ----------

hayırlı olsun necati kardeş.güle güle kazasız belasız kullanman dileklerimle.ADANA'dan sevgilerimle.

Sağol kardeşim,teşekkür ederim.Adana lı arkadaşlara selam:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:10 ----------

Hayırlı olsun, titreşimi nasıl ?

Ben bir titreşim hissetmedim.Ama daha öncede bir çinli motor kullanmadığım için,bu titreşimin nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum aslında:wiinkk:

hayırlı olsun güle güle kullanın acaba ikinci bır motor alma şansın değilde bir motosıkletın olsun isteseydın yinede tercıh sebebın olurmuydu sanırım bır cok kişi bunu merak edecek çünki bır coğumuz günlük kullanabıleceğimız tek motora sahıp olabılıyoruz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar