Bende Aranızdayım!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
anlamı var mı lavinyanın , hoşgeldiniz , yau artık yeni bay üyeliklerde azalma mı var :p :cherry:

Evet bütün kızlar seni görüp kaçıyor, ama ben sana rağmen, ısrarla burdayım :mrgreen: :queen:

HoşgeldiniZZZzzzzZ

Sivas 4 Nolu dikimevinde askerlik yapmıştım.
O şehirde motor kullanılmaz bence :)
mayıs ayında kar yağdığını gördüm :)

Ben her mayıs kar yağdını görüyorum desem yeridir :queen: Ama buranın iklimi gereği (SİVAS) yazları kurak ve sıcaktır. Kışları ise soğuk ve kar yağışlı. Fakat yazın çok ısındığıda oluyor yazları mersine tatile gidiyorum ve sivasta ra kadar sıcak üstelik nem olmadığı için kuruyup kalıyorsun ölee:mrgreen: Hele bide o sıcakta sabah 10 11 civarı motorla 2-3 saat gez geri gel biraz şehir dışı olursa gölgelik azalıyor bina falan olmadığı için kararıp eve geri dönersin... Şahsen ben yaşadım :queen: Herneyse çok konuştum lavinya_h hoşgeldin sitemize bende sivaslıyım..:flower:

lavinya:)şarkısı bilem var

hoş geldin :mrgreen:sivasııın daglarına,çıkayııııım yollarına..........:cat:

Şarkıyı yanlış söylemişsin :) o öyle değğiiillll Sivasıııın yollarınaaa, cıkayııımmm dağlarııınnaaaa......... olacaktı:queen:

Arada ki açığı kapatırız iyi iyi :cherry: Tabii üç gün sonra sıkılıp girmiyolar orası ayrı, yıllardır tek başıma gelene gidene hoşgeldin diyip duruyorum.. :pale:

erkek gibi kız bi tek tuğba var sanırım :p hani cbr 600 f li kız nerde mesela? :queen: tuğba gel seni mavi cüzdan yapalım, seninkilerde iş yok :mrgreen:

sahi arkadaşlar, her sabah b.çekmece-hadımköy-bahçeşehir arasında, yanılmıyorsam cbf 250 ile işe gidip gelen kız kim, tanıyan var mı? bu siteden mi? beni sollayıp duruyor da amazon misali :queen:

onay vermiyom ben artık :queen:

haa şimdi anlaşıldı neden neslimizin tükenmekte olduğu :mrgreen:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar