Bende Aranızdayım!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet bütün kızlar seni görüp kaçıyor, ama ben sana rağmen, ısrarla burdayım :mrgreen: :queen:

yok ben hep burdayım sana destek çıkarım merak etme:)

Sivas'ın neresi acabağ? :p

Sivas'ın içinden desem aydınlatmış olurmuyum (kısaca merkez ama her ana yer degiştirebilirim:) hayat şartları...

Aman da aman :) Kimler gelmis kimler, hosgeldin lavinya :wiinkk: Lavinya siirini hatirlattigin icin ayrica tesekkurler..

:cat: Cok guzel soz olmus, tebrikler ;)

seni burda görmek ne güzel :) şiir deyince birçok şeyin başlangıcı geliyor aklıma.lavinya nın ayrı bir özelligi var tabi:cat:

anlamı var mı lavinyanın , hoşgeldiniz , yau artık yeni bay üyeliklerde azalma mı var :p :cherry:

lavinya aslında yazılışı 'lavinia' Özdemir Asafın şiirinin adı. Ne kadar dogru bilemiyorum ama bir çiçek adı aslında sadece agustos ayında açan ve bütün çiçeklerin kokusunu taşıyan bir tür çiçekmiş:)baya bir özelligi var ama şiire konu olduysa emin ol çok güzel anlamlarıda vardır:cat:

Son düzenleme:
HOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞGELDİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
:queen::queen::queen::rendeer:

Ahada hemşerim gelmiş yiğidolar çoğalıyo vallaa hee aramıza hoşgeldin :rendeer:
doğru yerdesin umarım kalıcı olur ve sende bu güzel ortamdan keyif alırsın::tutkuy::

Hoşgeldiniz....
Kalıcı ve katılımcı olmanız açısından eXtrema ile muattap olmamanız tavsiye olunur, uzak durun bence :queen:

özdemir asaf'a ait olan lavinia şiirine ait mısraları gördüm topikte alt sayfalarda
bu şiirde benden olsun o halde

BEKLENEN.............

Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar.

Geçti istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni,
Gelme, artık neye yarar?

Necip Fazıl KISAKÜREK

Bir konu hortlattık herkez atlıyo he :)
Hem pınar sen ne karısıyosun neden benle muhattap olmasınmış :silent:
Kıskandın mı yoksam :bounce:

lavinya_h'nın aramıza katılışının 2. ayı kutlamaları çerçevesinde başlık kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar